administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ludzie są oszukiwani, informuje się ich o korzyściach 500+, ale o tym że stracą 700 (500 + prowizja ) już się nie mówi. Na tej samej zasadzie operator komórkowy podobnie ''daje'' Tobie aparat za złotówkę i dowala abonament i spłatę z odsetkami, a Ty się cieszysz, że masz smartfona nowego za złotówkę. Czyż nie masz abonamentów?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Akurat telefonia komórkowa to zły przykład, bo to jest rynek regulowany przez państwo i dlatego doją bezkarnie klientów na potęgę.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ludzie są oszukiwani, informuje się ich o korzyściach 500+, ale o tym że stracą 700 (500 + prowizja ) już się nie mówi. Na tej samej zasadzie operator komórkowy podobnie ''daje'' Tobie aparat za złotówkę i dowala abonament i spłatę z odsetkami, a Ty się cieszysz, że masz smartfona nowego za złotówkę. Czyż nie masz abonamentów? To dobrze że ten operator coś daje .Dobra zmiana zabiera i jeszcze zabrane każe spłacać
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo to jest Dobra Zmiana z jednej ręki do drugiej.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Podobnie jak Twój operator komórkowy. Daje i masz ''zysk''. To dobrze że ten operator coś daje .
Akurat telefonia komórkowa to zły przykład, bo to jest rynek regulowany przez państwo i dlatego doją bezkarnie klientów na potęg Państwo jest rynkiem ultra regulowanym.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Szkoda, był na dobrej drodze .
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Być tak blisko Doktora i taką szansę zmarnować.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
On nigdy nie był blisko Doktora, bo nigdy go w domu nie widziałem...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Może to i lepiej
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wolny wybór, nikogo na siłę się nie uszczęśliwia.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
On nigdy nie był blisko Doktora, bo nigdy go w domu nie widziałem... Miałem na myśli ten pobyt w Szwajcarii. Wiem tylko tyle ile sami udostępniacie i to mi wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Neuropatyczna, niedokrwienna, czy miaszana? Najłatwiej i najszybciej poszłoby z niedokrwienną, jakby co. Mieszana - też szybki efekt można uzyskać. Neuropatyczna - zależy od ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale miał Wiedzę i ostatecznie wybrał...jak wybrał i jest jak jest...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To nie są moje sprawy, ale po starej "znajomości" mógłbym, choć niechętnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli jesteś za, a nawet przeciw...
|
|