zdrowa
Go
|
Od Wałęsy na GG Już ozdrowiał hehe
Lech Wałęsa
Są dobre strony gorszego stanu zdrowia – troska rodziny, przyjaciół, a nawet dalszych znajomych. Ale nie spodziewałem się tak ogromnej fali wsparcia, deklaracji pomocy i solidarności, kiedy upubl Wałęsa (16-11-2007 7:13) iczniono moje niedomagania i plany leczenia. Za to Rodakom dziękuję. Za solidarność. Powodów do radości miałem w tym czasie jeszcze więcej. I z tego cieszę się, patrząc dziś na polskie sprawy z nadzieją. Nawet mimo prób odchodzącej ekipy popsucia tego.
I od razu po tym wszystkim ozdrowiałem. Tak wskazują wyniki badań, które na dowód tego zawiesiłem w internecie. Jak wiecie, moje kłopoty z sercem trwają nie od dziś. Dojrzewałem już do decyzji o poważnym remoncie, ale wygląda na to, że na razie odsuwa się ta sprawa w czasie. Piszę o tym z jakąś niezręcznością, bo trudno ludzi obciążać swoimi problemami. Przekonałem się jednak już niejeden raz, że zdrowie i sprawy prywatne osób publicznych – a za taką chyba powinienem się od kilkudziesięciu lat uważać – przestają takie być. Piszę więc o tym otwarcie. Dziękuję za troskę, za chęć pomocy, nawet pomocy finansowej. Absolutnie moją intencją nie było zbieranie pieniędzy na operację, na pewno jest więcej osób jeszcze bardziej potrzebujących.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
http://stooq.pl/n/?f=994126 Powrotu do czynnej polityki życzyła Lechowi Wałęsie premier Ewa Kopacz, która w niedzielę wieczorem uczestniczyła w uroczystości z okazji 72. urodzin byłego prezydenta. a my wręcz przeciwnie, życzymy mu powrotu do zdrowia, najlepiej na ŻO
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No co? Prawdziwny patriota.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dokładnie, a nie jakiś fanatyczny narodowiec...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
PiS w krótkim czasie "przesrał" w Europie polską rację stanu dokładnie, ale na szczęście nie z kretesem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co "Kowalskiego" obchodzi jakaś "racja stanu"? Liczy się 500+ i już...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Aż wstyd, że tak nisko upadł patriotyzm.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to wszystko dla dobra Hameryki i Hamerykanów przecież...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A co "Kowalskiego" obchodzi jakaś "racja stanu"? Liczy się 500+ i już... Na kredyt, ale o to niech się inni martwią.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
A co "Kowalskiego" obchodzi jakaś "racja stanu"? Liczy się 500+ i już... Na kredyt, ale o to niech się inni martwią. szkoda komentować, zdaniem niektórych Polak, to zwykły bezmózg, głosujący za 500zł jałmużny... Świat wg. pis. Jałowa dyskusja.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ludzie są oszukiwani, informuje się ich o korzyściach 500+, ale o tym że stracą 700 (500 + prowizja ) już się nie mówi. Jeżeli Naczelnik faktycznie chciałby dobra obywateli dałby (co i tak żadna łaska) zwolnienie z podatku, ale wtedy nie będzie wdzięczności Należymisiów.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Akurat wybór pomiędzy 500+ dla dzieci czy dla najeźdźców był dosyć prosty.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Akurat w tym katolickim kraju nachodźcy, to tylko straszak wyborczy, który fatalnie rozegrały Platfusy. Ilu z nich tu zostało? Wszyscy jak jeden zwiali z powrotem do Niemiec.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Fanatyk od dziewic nigdy się nie dogada z fanatykiem od chleba i wina...
|
|
|
|
|
|
|
|
|