MONIKAW
Gość
|
Nie jadam ciast czasem kawaĹek gorzkiej czekolady, sliwkÄ w czekoladzie od ĹwiÄta. Mozna piec ciasto bez mÄ
ki, zastepuje siÄ jÄ
mielonymi pestkami sĹonecznika dyni.... WidziaĹam gdzies na forum przepisy.
|
|
|
|
|
|
|
kate
Gość
|
dasz mi link?
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Gość
|
Musisz poszukaÄ widziaĹam to bardzo dawno temu. To byĹy ciastka z mielonych pestek dokĹadnie nie pamiÄtam skĹadu migdaĹy, sĹonecznik, dynia...
|
|
|
|
|
|
|
kate
Gość
|
dziÄki, poszukam.
|
|
|
|
|
|
|
lux11
Gość
|
Na Ĺniadanie zjadam 10-15gr. wegli w postaci sliwek,+ jajecznica oczywiscie. Nie jadam nic macznego. Czy te sliwki jako zrodlo wegli sa OK, czy moze lepiej zjesc cos innego.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
Na Ĺniadanie zjadam 10-15gr. wegli w postaci sliwek,+ jajecznica oczywiscie. Nie jadam nic macznego. Czy te sliwki jako zrodlo wegli sa OK, czy moze lepiej zjesc cos innego.
Ĺliwki moĹźna ale nie za duĹźo, lepsze warzywka i ziemniaczek do 150 g. ja jadam teraz kalarepkÄ ugotowanÄ
i polana maseĹkiem pycha.
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Gość
|
VioluĹ Kochana proszÄ CiÄ o super przepis na kalarepkÄ ...blee.. ja jej nie znoszÄ ! , a moĹźe nie umiem jej kucharzyÄÂ .
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
VioluĹ Kochana proszÄ CiÄ o super przepis na kalarepkÄ ...blee.. ja jej nie znoszÄ ! , a moĹźe nie umiem jej kucharzyÄÂ . Mari trzeba ja lubiÄ, innego wyjĹcia nie ma , ja jÄ
gotuje, gdy jest miÄkka polewam maseĹkiem z buĹkÄ
tartÄ
, pycha do mieska i ziemniaczkaÂ
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazĹodzi
Gość
|
Ciastka bez mÄ
ki itd... to je to: http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=756.0zaczÄty przez lekarkÄ dr.Witoszek. Smacznego! Jak ktoĹ nie umie/nie lubi polecam wszystko co siÄ chce wrzuciÄ do miski, wymieszaÄ ĹyĹźkÄ
, wylaÄ na blachÄ z masĹem albo oliwÄ
z oliwek, piec i jeĹÄ , ksztaĹt nie waĹźny waĹźne czy Wam zasmakuje.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Witam Wszystkich. Mam nadzieje ze moj watek nie bedzie zaraz usuniety. Wiem juz ze nikt mi tu porady medycznej nie da- wiem bo zanim postanowilem cokolwiek napisac to zaglebilem sie w to forum. W to forum jak rowniez poczytalem ksiazki pana Kwasniewskiego. Oczywiscie jestem osoba chora na ZZSK. Nie bede sie opisywal co to za choroba. Poprostu szukam ludzi ktorzy by mogli pokazac na swoim przykladzie jak sie wyleczyli z zzsk. Bo niewatpliwie tacy sa. Moje optymistyczne przypuszczenie mi sie nasuwa po lekturach ksiazek autora tej diety. Oczywiscie mam bardzo duzo pytan na temat tej diety. i nie ukrywam wylapalem wiele niescislosci. Ale wiem ze osoby bardzo dociekliwe nie sa mile tu widziane wiec pozostane przy apelu do osob ktore pokonaly taka chorobe wlasnie poprzez zywienie optymalne.Nie szukam odpowiedzi pt; jesli nie wierzysz tej dieciecie to wybierz sobie inna z posrod tasiaca dostepnych , albo idz do lekarza optymalnego lub osrodka (wczasowo- optymalnego?)....... Dzieki z " gory" za rzeczowa pomoc - odpowiedz.Pozdrawiam zdrowszych Ps. Trzy lata temu bylem u jednego z lekarzy optymalnych - sam nie byl przekonany czy mi pomoze. Wiec zrezygnowalem. "Zaraz"- to odcinek czasu o dĹugoĹci co najmniej 6-ciu lat i 1-go miesiÄ
ca. Â Szwajcarska dokĹadnoĹÄ, skoro tam siÄ wybieram.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ale nadzieje tej osobie speĹniĹem! SiedemdziesiÄ
t dwa miesiÄ
ce, a jeszcze nie usuniÄte! Â
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Nic nie znalazĹ, ale "wyĹapaĹ wiele nieĹcisĹoĹci". Ituitam UĹmiechnÄ siÄ, poniewaĹź rĂłwnam DO Prawego.
|
|
|
|
|
|
|
|