|
administ
Go
|
Pierwszy krok, kolejny, czy ostatni?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To juz tylko krok do - wiem, że nic nie wiem. Czyli do najwyzszego poziomu wiedzy absolutnej
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Sam szczyt, później już tylko w dół.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pierwszy krok, kolejny, czy ostatni? Odpowiedziałbym bez zająknięcia, ale zaś z KOKSu jakąś mizerotę wywlokę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Jeżeli odżywianie wpływa na stan naszej pamięci, a ona na poziom naszej wiedzy, to znaczy, że wpływa też na poziom naszej mądrości.
O ! Mój wątek. Ciekawe czasy i trochę głupkowate. Choć ten post nie jest taki głupi. Obecnie uważam, że mądrością jest zdolność do formułowania logicznych wniosków z posiadanej wiedzy.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Wobec powyższego ja "zapytotywuję" jaką "mundrością" wyrażaną formułowaniem logicznych wniosków wykazują się kształcune eeeelyty z doznanej porażki wyborczej do parlamentu z jesieni 2015 roku ( czyli od 3,5 roku) w świetle dzisiejszych wyników wyborów do PE ( AD 2019) ?
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Nie ma czegoś takiego jak mądrość zbiorowa. Mądrość związana jest z myśleniem, a zbiorowość nie myśli.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Zbiorowość w szale niemyślenia czeka na jeźdźca wybawcę który przybieży na białym rumaku i pokona potwora kaczora.
|
|
|
|
|
|
|
|