Ryjek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Jeśli chodzi o "dietę kapuścianą" (a Ty jesteś nią zainteresowany) , to kupuj, ale jeśli chodzi o Dietę Optymalną - to szkoda pieniędzy, bo wszystko na jej temat znajdziesz na tym serwisie.
|
|
|
|
|
|
|
Ryjek
Go
|
No to fajnie... zarąbałeś mój sarkastyczny żart...
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
No nikt nie tytułuje byłego prezydenta "mgr", a tym bardziej "dr" - co również jest powszechnym błędem i nadużyciem A w podanym linku jak byk stoi: SŁYNNE ... "dr Kwaśniewskiego"...(nutka sarkazmu) Jako mgr inż. Tomasz Kwaśniewski doktoratu nie robię, bo to zbyt kosztowny "papier na ścianę"
|
|
|
|
|
|
|
Ryjek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Z każdego poradnika (tekstu) można się zawsze czegoś dowiedzieć!. Trzeba tylko chcieć...
|
|
|
|
|
|
|
Ryjek
Go
|
Toan, a tak wracając do tego nieszczęśliwego "dr" - tak mnie coś dzisiaj tknęło: www. dr-kwasniewski.pl .
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
We wszystkich oficjalnych pismach zawsze jest napisane lek.med. JK O ponieważ nikt w potocznej rozmowie nie zwraca się do lekarza Panie lekarzu tylko doktorze z stąd dr JK. Do Vice marszałka również potocznie zwracamy się się Panie Marszałku. Również potocznie do profesora zwyczajnego i nadzwyczajnego mówimy. Profesorze.
|
|
|
|
|
|
|
Ryjek
Go
|
Cholercia, drugi raz to samo. Poddaję się... [Ryjek robi się super poważny]: Morgano, jestem tego świadomy, jestem nawet pewny że czytałem już podobne uzasadnienie na forum. Jednak jak sam napisałeś - piśmiennie poprawnie jest lek. med., w mowie potocznej przyjęte dr. No a adres www jest bardziej "piśmienny" czy "potoczny"? A dałem przecież mordkę ...
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Cholercia, drugi raz to samo. Poddaję się... [Ryjek robi się super poważny]: Morgano, jestem tego świadomy, jestem nawet pewny że czytałem już podobne uzasadnienie na forum. Jednak jak sam napisałeś - piśmiennie poprawnie jest lek. med., w mowie potocznej przyjęte dr. No a adres www jest bardziej "piśmienny" czy "potoczny"? A dałem przecież mordkę ... Ryjek, Ty wesolku jeden Czy chcesz aby na forum bylo za wesolo?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
www. dr-kwasniewski.pl . Domenę rejestrował kilka lat temu Pan Wojciech Kowalczyk (który myślał, że lek. med. to dr) i był jej właścicielem przez pierwsze trzy lata, ale po opty-przygodach ze Stowarzyszeniem, z www.optymalni.pl i kilku innymi przypadkami, postanowiłem przejąć domenę " dr" na własność - ot tak dla spokojności, aby mnie później żaden handlarz nie podkupił I tak już zostało. Ostatnio dostałem ofertę, że kwasniewski.com jest do sprzedania, ale nie przewiduję żadnej komercji... PS Nawet jeśli JK byłby profesorem, to nie zmieniałbym nazwy domeny. SIŁA PRZYZWYCZAJENIA
|
|
|
|
|
|
|
Ryjek
Go
|
Ostatnio dostałem ofertę, że kwasniewski.com jest do sprzedania Człowiek ten chciał opchnąć tę domenę w okresie wyborczym, ale bynajmniej nie chodziło mu o promowanie J.Kwaśniewskiego a A.Kwaśniewskiego. "Kup teraz" na allegro wynosiło 40.000 zł. Ale ludzie nie dali nawet 1000 zł - czyżby bali się zarażenia chorobą filipińską? Ps. Jest tu jakiś wątek z nr konta albo czymś takim do opłat za utrzymanie serwera i domeny? Chciałbym coś dorzucić. Sam nie tak dawno rejestrowałem domenę .pl i wykupowałem serwer. To trochę kosztuje.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Ps. Jest tu jakiś wątek z nr konta albo czymś takim do opłat za utrzymanie serwera i domeny? Chciałbym coś dorzucić. Sam nie tak dawno rejestrowałem domenę .pl i wykupowałem serwer. To trochę kosztuje. hehehe żaden rozsądny admin na to nie pójdzie. Tu nie ma demokracji - demokracja jest na usenecie
|
|
|
|
|
|
|
Ryjek
Go
|
Heh, rąbnąłem się - domena kwasniewski.pl była taka droga, kwasniewski.com była oferowana za dosyć rozsądne pieniądze.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
hehehe żaden rozsądny admin na to nie pójdzie. Tu nie ma demokracji - demokracja jest na usenecie demokracjia zalezy tylko i wylacznie od pieniedzy,smutne
|
|
|
|
|
|
|
Ryjek
Go
|
... a że pieniądze, jako środki płatnicze, z definicji są "abstrakcją" .... Ps. Kurcze, łowieczki wykupujom jednak te poradniki, tylko że razem z przesyłką kwota taka będzie kilkukrotnie wyższa od ceny broszurki z dowcipami. Jak mnie zasypie tej zimy, i mi się będzie nudzić, to też taki sobię kupię. A co.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
... a że pieniądze, jako środki płatnicze, z definicji są "abstrakcją" .... Ps. Kurcze, łowieczki wykupujom jednak te poradniki, tylko że razem z przesyłką kwota taka będzie kilkukrotnie wyższa od ceny broszurki z dowcipami. Jak mnie zasypie tej zimy, i mi się będzie nudzić, to też taki sobię kupię. A co. Bo łowiecki lubiom robić własne błendy. A jak sie uprom, to bendom sie ich csymać do kąca swojego zycia... Póki co, możesz sobie za darmo poczytać o tych wszystkich cudacznych dietach tu: http://zdrowie.onet.pl/diety.html
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Ryjek, lepiej sie odkop, jak cie zakopie ), bo ten poradnik musi byc nudny i powierzchowny. A jak cie interesuje wegetarianizm, to kup o wegetarianizmie.
|
|
|
|
|
|
|
Ryjek
Go
|
Wegetarianizm? Znaczy się miałbym zostać łowiecką? Łowieckom mówimy STOP!
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Możesz tez zostać barankiem ))))
|