forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2024-04-19, 10:53:25

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.
659824 wiadomości w 4058 wątkach; wysłane przez 27 użytkowników
Najnowszy użytkownik: startom
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  murzyn
« poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: murzyn  (Przeczytany 20241 razy)
Radzio
Gość


Email
Odp: murzyn
« Odpowiedz #20 : 2014-04-18, 17:08:15 »

czy zna ktos przepis na murzyna /ciastko/ bez maki ???
slyszalem wlasnie o tym w jakims filmie i szukam teraz przepisu. Moze ktos go ma? to poprosze

Takie prawie beez, ale po drobnych modyfikacjach chemicznych... . Wink
http://wrzacakuchnia.pl/przepisy/ciastka/czekoladowa-lawa-czyli-ciasto-deser-z-plynnym-srodkiem/

... i takie, oba obarczone Ĺźargonowym "murzyn". Very Happy
http://www.czekolada-utkane.pl/2014/01/bezglutenowe-ciasto-czekoladowe-bez-maki.html


Zapisane
Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.051 sekund z 17 zapytaniami.