Diogenes z Synopy
Go
|
moja córka odstawiła gluten, a właściwie gliadynę i przeszły jej alergie wziewne , chyba trzeci rok rok nie bierze nic. Jeszcze tylko kazeina została . Ciekawostka - wczoraj słuchałem, że są dwa rodzaje kazeiny powiedzmy A i B - my jemy tę gorszą ( Ameryka Pn Azja, Europa ) , w Afryce jest nieco inna, mniej szkodliwa dla człowieka, może dlatego Masajom tak służy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Akurat nie, jak się ma łuszczycę to ma się 80% większe szanse niż przeciętnie na chłoniaka i z 60% na wszelkie raki skóry. Podobno tak jest. Ale prawdopodobieństwo to tylko prawdopodobieństwo. Straszna ta choroba, chill mial ale wyszedl z tego. Jak widze w najwieksze upaly osoby w koszuli zapietej pod szyje i ze szczelnie opietymi mankietami to mi sie robi goraco z samego patrzenia. A wez zapros takiego do domu i niech ci buty sciagnie....makabra No ale jak ktos nie chce dbac o siebie tylko woli piwko codziennie a potem sie masciami smaruje tylko..;.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A jak... Dawniej na podwórku gluty z nosa każdemu wisiały i było ok.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A jak... Dawniej na podwórku gluty z nosa każdemu wisiały i było ok. To prawda, i gołe plery wyłaziły w zimie przy schylaniu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
moja córka odstawiła gluten, a właściwie gliadynę i przeszły jej alergie wziewne , chyba trzeci rok rok nie bierze nic
To znaczy, że prawdopodobieństwo zachorowana na nowotwory wzrosło wielokrotnie, bo teraz choroba jest oznaką zdrowia. Dlatego koniecznie trzeba zastosować terapie alternatywne typu chleb ze smalcem.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
O rakach trochę wiem, nie jestem taki strachliwy . Chleb raczej u niej już odpadł na zawsze, smalec używa, o dziwo. Każdy musi przejść swoją życiową drogę po swojemu, pokluczyć. Po co, jak można na skróty? Tak było zawsze i zawsze tak będzie. Myślę, że na prawdziwie ŻO mogłaby przejść bez trudu, gdyby chciała. Podstawy już ma. Słoiczek smalcu, zamiast sałatki z rucoli w kancelarii prawniczej na drugie śniadanie? to takie niefilmowe .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście, że księżyca nie ma, a ziemia jest płaska, bo inaczej to woda z oceanu by się wylała.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To musi być lekko wklęsła.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tu jednak widać, że płaska:
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem o co cho... Pełnia jest wtedy, kiedy Księżyc znajduje się po przeciwnej stronie Ziemi niż Słońce, i tyle chyba.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Psy wtedy chętniej po nocach ponoć wyją...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O! Widzę wspólną płaszczyznę do rozmów z Wacławem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|