Zyon
|
Akurat Anakina to bym się, pod tym względem, nie czepiał. To był jeden z gorliwszych krzewicieli Słowa Doktora. Ale na szczęście zmądrzał. Nie pierwszy raz dokonal naglego zwrotu przez sztag i pewnie nie ostatni Ale faktem jest, ze nadgorliwy radykal skuteczniej zniecheca niz otwarci obrzydzacze
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Teraz sie nie wyrywa na takie teksty. Teraz sie mowi "Sluchaj lalka, ja tera szamie lowcarba i mam do tego apke w moim smartfonie, a ty co szamiesz?"
Teraz to się w ogóle nie rozmawia, tylko się siedzi razem w knajpie przy stoliku i wysyła do siebie smsy. Trzeba iść z postępem i osiągnięciami...
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Nie zaslugujesz na wiedze doktora jesli sie wstydzisz Jego nazwiska. Wzbudzasz we mnie obrzydzenie
Niezmiernie mi milo. Sek w tym, ze zdazylem juz zorientowac sie jakie pojecie tzw. "optymalni" maja o wiedzy Doktora. I pewnie z Toba i autorka tematu jest podobnie. Optymalni to przewaznie ignoranci, ktorzy sprowadzili cala prace naukowa Doktora do "diety tluszczowej" i "zakazanych produktow". Zrobili z pracy Doktora po prostu kolejna diete.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Moze jak kiedys toto zmadrzeje i zacznie wspominac o "elektromagnetycznej naturze zycia" i o "zaburzeniach w polu elektromagnetycznym osobnika" (i wynikajacych z tego "chorob") na skutek zlego odzywiania, zamiast widziec tylko "zly cukier" i "zbawienny tluszcz zwierzecy", to znow powroce na lono sekty.
Poki co ja czytajac slowa Doktora mysle o fizyce, a "optymalni" o dietetyce.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Każdy co innego wyciąga dla siebie z wiedzy Doktora . Dla mnie głównym odkryciem i jestem przekonany, że tak jest, jest patologiczna czynność umysłu spowodowana niewłaściwym składem diety. To determinuje wszelkie inne następstwa. .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A dla mnie zakodowany przekaz od prezydenta US, maszyny jądrowe na pustyni, melosi i rozmowy z Najwyższym.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dla mnie wiadro smalcu i podgardlum. A kwasniewski mlodym laskom kojarzy sie glownie z tym kolesiem z memow: Wiec jak sie takiej powie, ze sie jest "na kwasniewskim" to moga za alkoholika wziac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Reni z wyglądu się nie spodobają...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie otwierać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
pokażę Zosi, pewnie zrobi , bo mąka mi się przejadła
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moja mama miała jakąś książkę kucharską z końca XIX w. Tam były prawie optymalne przepisy, ale kniga zaginęła w przeprowadzkach... Pamiętam sernik "wyśmienity" czy "wykwintny", był z gotowanego w śmietance twarogu, samych żółtek, masła i cukru. A potrawy z mięs i jaj, na bank nadające się na ŻO.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ale przepis na ciasteczka super, chyba wypróbuję, tylko cukru uszczknę, bo już widzę, że byłyby za słodkie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kombinacja alpejska...