|
|
Gavroche
|
No tak, udawali tylko, że się stresują przewlekle.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie przy nich nie było...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I całe szczęście...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z tym stresem, to po mojemu (tak na chłopski rozum ) to nie bardzo. Przecież trawożercy to jeden chodzący stres, wiem bo mieliśmy królika w domu. Podobnie np. w obozach koncentracyjnych lub żołnierze w okopach na wojnie, raczej nie umierali na raka, a dopiero z ręki innych.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo, że nie stres tylko geny...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I całe szczęście... Pewnie bym dostała przewlekłego stresa...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiadomo, że nie stres tylko geny... Wszystko ma wpływ, tylko w różnym stopniu. Też uważam, że odżywianie w największym...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawa jestem ceny... I czy refundowany...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Wiem, że zażądacie badań. Ale ja obserwuje od dobrych 10 lat i sprzedaż bidronek i rozwój sieci jest wprost proporcjonalny do nowo otwartych oddziałów onkologicznych do potęgi. Nie mam żadnych wątpliwości, że to nie jest przypadek. Sprzedaż w sklepach Biedronki wzrosła w trzecim kwartale 2016 r. o 10,2 proc. Jeronimo podało w raporcie, że w pierwszych dziewięciu miesiącach roku Biedronka otworzyła 50 sklepów, a zamknęła 17. Na koniec września sieć liczyła 2.700 sklepów. (PAP) A teraz poszukajcie ile nowych onko łóżek powstało i czy jest zależność. Nie jestem ślepcem!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale odróżniasz korelację od związku przyczynowo-skutkowego?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To typowa przypadłość Optymalnych, którzy łączą ŻO z eko żywnością. A więc lepsze mleko prosto od krowy niż śmietanka z Biedronki, kurczak z wolnego wybiegu niż karkówka ze sklepu, owoce i warzywa z ogródka niż czekolada z Milki itd. itp.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
"Artystów nam przybywa, tylko sztuki jakby mniej...", a to Sedlak. A trafił w szerokie spektrum. Jedni udają, że karmią, drudzy udają, że leczą,...a trzeci udają, że się leczą. A co mają robić, jak nie umią, to udają, że... Ja się nie liczę, bo nie umiem
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Nie nie liczę, a nie leczę. Sorry, kochany Android
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Jestem na DO tym razem ok 5 lat. I jestem chory, ale i zdrowy!!! Chory, bom się mocno lata całe starał, a "zdrowy" bo już mi nic nie dolega, a jak jest faktycznie nie wnikam (badania be...).
|
|
|
|
|
|
|
|