vvv
Go
|
To typowa przypadłość Optymalnych, którzy łączą ŻO z eko żywnością. A więc lepsze mleko prosto od krowy niż śmietanka z Biedronki, kurczak z wolnego wybiegu niż karkówka ze sklepu, owoce i warzywa z ogródka niż czekolada z Milki itd. itp. To może alfabetycznie? Biedronki (Boże krówki) + czekolada - eko + karkówka + krowy + kurczak + lepsze + mleko - ogródek + owoce - prosto + przypadłość - sklep + warzywa + wolny wybieg + śmietanka(82.5%) + ŻO + żywność +
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo tak: Król Karol kupił królowej Karolinie korale koloru koralowego
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na "k" tylko kaczka mi się kojarzy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Skrzywienie polityczne...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na "k" tylko kaczka mi się kojarzy. Wiadomo...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
To typowa przypadłość Optymalnych, którzy łączą ŻO z eko żywnością. A więc lepsze mleko prosto od krowy niż śmietanka z Biedronki, kurczak z wolnego wybiegu niż karkówka ze sklepu, owoce i warzywa z ogródka niż czekolada z Milki itd. itp. Nic nie pisałem o Optymalnych. Ani o eko żywności. Pisałem o produktach bidronkowych czyli w większości mocno przetworzone lub o dziwnych składach surowcowych. Ale i często ser nie jest serem, a mięso mięsem. Pisałem o ludziach, którzy młócą bidronkowe produkty koszami i późnej spotykają się w odpowiednich klinikach. Na 80 tys produktów w bidronce do jedzenia nadaje się niewiele z nich. Znaczy się, można i dachówki jeść bezkarnie jakiś czas. Optymalny może tam znaleźć z 10 produktów i to na siłę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To typowa przypadłość Optymalnych, którzy łączą ŻO z eko żywnością. A więc lepsze mleko prosto od krowy niż śmietanka z Biedronki, kurczak z wolnego wybiegu niż karkówka ze sklepu, owoce i warzywa z ogródka niż czekolada z Milki itd. itp. Trafna uwaga.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ale odróżniasz korelację od związku przyczynowo-skutkowego? Jak wolisz. Niech będzie korelacja. To daje to myślenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Metoda oszustów farmaceutycznych. Zdyskredytować. Dlatego cukier i szczepionki i chemioterapia zawsze będzie leczyć.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Podobnie jak gluten szkodzić.
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Coś tam o Biedronkach? Co komu one szkodzą to ja naprawdę nie wiem - u mnie w którą stronę się obrócę to Biedronka ... tzn. w trzy strony, bo z czwartej mam Puszczę Bydgoską. Do Biedronki nie zachodzę wcale, żadne tamtejsze produkty mi nie pasują, zawsze wybieram się w stronę lasu - dziwaczka ze mnie jakaś. No, masło i śmietankę kupuję w jakimś markecie ale chyba przestanę, tylko gdzie znajdę inne fajne źródło? Ciężko na tej optymalnej
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kup kawałek Puszczy, wykarczuj, postaw chatę z bali, a na łące hoduj krasule i kurki. Proste przecież.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Coś tam o Biedronkach? Co komu one szkodzą to ja naprawdę nie wiem - u mnie w którą stronę się obrócę to Biedronka ...
Bidronka dla mnie jest symbolem teraźniejszych czasów. I tak trzeba to odczytać. Do hali wypełnionej produktami nic nie mam. Nasze życie wygląda, jak bidronka. Ale nie chce mi się tego tłumaczyć.
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Kup kawałek Puszczy, wykarczuj, postaw chatę z bali, a na łące hoduj krasule i kurki. Proste przecież. Przecie, że proste jak korkociąg - tylko jedno ale ... ja jestem leń i po bo mnie taka robota? Niech inni pracują, ja już swoje (a może nawet nadto) zrobiłam w życiu. Do lasu idę po to żeby być z daleka od lodówki i od roboty Takie dwa w jednym, a ile radości z tego nicnierobienia
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Coś tam o Biedronkach? Co komu one szkodzą to ja naprawdę nie wiem - u mnie w którą stronę się obrócę to Biedronka ...
Bidronka dla mnie jest symbolem teraźniejszych czasów. I tak trzeba to odczytać. Do hali wypełnionej produktami nic nie mam. Nasze życie wygląda, jak bidronka. Ale nie chce mi się tego tłumaczyć. Ale fajne to wasze życie chociaż?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kup kawałek Puszczy, wykarczuj, postaw chatę z bali, a na łące hoduj krasule i kurki. Proste przecież. Przecie, że proste jak korkociąg - tylko jedno ale ... ja jestem leń i po bo mnie taka robota? Niech inni pracują, ja już swoje (a może nawet nadto) zrobiłam w życiu. Do lasu idę po to żeby być z daleka od lodówki i od roboty Takie dwa w jednym, a ile radości z tego nicnierobienia Znalazłam w końcu bratnią duszę...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ale fajne to wasze życie chociaż? Tak, bo oglądam tylko fasadę bidronki. Często spuszczam wzrok.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mówią, że mądry człowiek wszędzie sobie poradzi, w Biedronce też.
|
|
|
|
|
|
|
|