administ
Go
|
Ponoć Szczurek dał przykaz urzędnikom skarbowym w tym roku porównywać zeznania podatkowe z pejsbooka i rzeczywiste PIT składane przez pejsbookowiczów w organach podatkowych! W ramach terapii zbiorowej naturalnie.
|
|
|
|
|
|
|
JTKirk
Go
|
Trzeba mieć zajebiście twardą psychikę. Dlatego nie mam konta na FB. czyli de facto nie istniejesz nie wiesz, że jak czegoś nie ma na FB to to nie istnieje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trzeba mieć zajebiście twardą psychikę. Dlatego nie mam konta na FB. czyli de facto nie istniejesz nie wiesz, że jak czegoś nie ma na FB to to nie istnieje? Ja od urodzenia jakiś taki niewyraźny byłem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A czym się oni odróżnią niebożęta? Zamiast łapki dadzą mackę?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak głęboko spisek sięga?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wyglądam czasem i zauważyłem takie coś: "nie ta matka co urodziła, ale ta co wychowała".
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pod warunkiem, że wychowała jak swoje.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I własny pokarm dała? Nie pytam!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Coraz mniej jest wyłącznie "ludzkich" zachowań, których by, w takiej czy innej formie, nie uprawiały inne naczelne. Neandertalczyk podobno nawet gotował mięso dla dzieci, tylko nie mogą znaleźć garnków... A przecież gotowanie zup bez garnków jest stare jak świat; zagłębienie w ziemi wyłożone skórą, w to mięso, kości i rośliny plus woda i wrzucanie rozgrzanych do białości kamieni z ogniska. Pyszna zupka, tak robili Indianie z obu Ameryk i do dziś robią Pigmeje z obu krańców Afryki, pozwala to odstawionym dzieciom i starcom nie zwijać się bólu po nieprzeżutym pieczystym...
|
|
|
|
|
|
|
|