Blackend
|
Legenda, legenda! A z czego farmaceuci i nie tylko żyją? No fakt, jakby sklepy z chemią spożywczą pozamykali, to by się dopiero ludziska pochlastały. Takie DD to przy tym pikuś, a nawet Pan Pikuś.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A depilacja? W Afryce bylo goraco wiadomo co nie To po kiego ten ogień palili? przeciez napisalem DEPILACJA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Widziałbym mniej więcej taki przebieg nieznanej historii neanderthalensis...Gdy Europa była jeszcze rozkosznym miejscem, siedziały sobie nean-dziadki w jaskiniach, szkrobały tymi szponami. Pojawił się biały chamo-szympans zaczął pitolić a to że jaskiniowego nie płacą, że polują bez aktualnej składki myśliwskiej, itd. Dalej się potoczyło... Eksmisja na gołe klepisko...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...i wyniszczająca niewola oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
E no jak wyniszczająca? Przecież dobry pan powinien dbać o swoje...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
E no jak wyniszczająca? Przecież dobry pan powinien dbać o swoje... Weszły lodowce i praca na zewnątrz stała się nieznośna... Niedobitki wymarniały i uszły na południe, gdzie wmieszały się w tłum. Czy jakoś tak...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
E no jak wyniszczająca? Przecież dobry pan powinien dbać o swoje... Weszły lodowce i praca na zewnątrz stała się nieznośna... Niedobitki wymarniały i uszły na południe, gdzie wmieszały się w tłum. Czy jakoś tak... Troszku musisz na czasem do tej teorii popracować. A tak, to całkiem... Najbardziej mi się podoba, jak oni tak weszli, ci... no właśnie, bo neandertalczyk był swego czasu H.s.neanderthalensis, a teraz?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Troszku musisz na czasem do tej teorii popracować. Jest ok. A tak, to całkiem... O widzisz! Najbardziej mi się podoba, jak oni tak weszli, ci... no właśnie, bo neandertalczyk był swego czasu H.s.neanderthalensis, a teraz?
"Suspens"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo tak jest. To co o sobie ludziska na forach wypisują trzeba najmarniej odjąć 80%, a to co gadają w realu 50%.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pejsbook to świetna terapia grupowa i to przez drut... Dlatego tylu potrzebujących tam jest. Nawet dobra władza z oso!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trzeba mieć zajebiście twardą psychikę. Dlatego nie mam konta na FB.
|
|
|
|
|
|
|
|