|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
od dawna
Bo ja wiem, kiedyś paradygmat był, że tożsame "przesiąka-rozkłada się enzymatycznie" przez jelita bez jakichś plugawych bakterii żerujących na wio, a ser to miał być strawiony przy serowarzeniu, a przed jedzeniem smażony by zabić te wstrętne bakterie. Przekontrastowałem, bo nie lwia większość i tak mało co dostrzega.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co my biedne żuczki byśmy bez Ciebie zrobili!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja bym w totka nie wygral, a tak kosze miljony co tydzien, juz mam 3 bentleye i samolota.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo, jetem bliżej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo szaraki nie wszystkie szympansy zamieniły w białego luda...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pod pewnym względem są mądrzejsi. Nie niszczą Ziemi, jedzenia, nie prowadzą zakłamanych polityk, nie produkują toksycznych substancji, leków, broni. Nie kłamią...itp., itd...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No niestety robią to wszystko, tylko na mniejszą skalę, a w kłamstwie i agresji są niedoścignione.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pod pewnym względem są mądrzejsi. Nie niszczą Ziemi, jedzenia, nie prowadzą zakłamanych polityk, nie produkują toksycznych substancji, leków, broni. Nie kłamią...itp., itd... Wielu ludzi już zdecydowało sie zamieszkać z małpami z powodu życiowych nieszczęść. W różnych publikacjach można było przeczytać, że sobie chwalili zmiany stylu życia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nic z tego, to nie są małpy człekokształtne.
|
|
|
|
|
|
|
|