WaĹźne: tworzÄ c ankietÄ nie uwzglÄdniaĹem w telewizji filmĂłw peĹnometraĹźowych - zatem np. 1,5h film nie wchodzi w czas naszego dziennego czasu oglÄ dania telewizji - nie bierzemy ich pod uwagÄ. To jedyny taki wyjÄ tek (i mĂłj kaprys ). Interesuje mnie caĹa reszta: publicystyka, wiadomoĹci, rozrywka itp.
nie mam, nie oglÄ dam, strata czasu na te doĹujÄ ce brednie
ostatnio oglÄ daĹem przypadkowo nie pamiÄtam nazwy tego badziewia ale jest taki specjalny kanaĹ o zdrowiu jak w ameryce, zgadnijcie - super zdrowe panie expertki polecaly oczyszczanie organizmu: przez miesiÄ c jeĹÄ same warzywa i owoce i zero tĹuszczĂłw !!
Jak by siÄ nie zapatrywaÄ na Tv Trwam, to jedno trzeba powiedzieÄ: podczas gdy w ogĂłlnopolskich mediach mediach panuje cenzura polityczna (ile to siÄ JKM podobno nak..wiaĹ, gdy go nie chcieli wpuĹciÄ na debatÄ ), to w przypadku tego medium - zapraszani sÄ przedstawiciele liberalizmu, takĹźe z UPR. A przecieĹź wyraĹşnie i trwam, i radio Maryja, i ich sĹuchacze nie przepadajÄ (lekko powiedziane) za "liberaĹami". Zatem paradoksalnie, w kwestii wolnoĹci sĹowa, inne stacje publiczne mogĹyby siÄ wiele od tv trwam nauczyÄ.
....sĹuchacze nie przepadajÄ (lekko powiedziane) za "liberaĹami".....
Ja raczej slucham wybrane audycje RM z internetu. (mozna uniknac papki dla najbardzie planktonicznego planktonu)
Mam swoich idoli i bardzo sie ciesze jak zabieraja glos. Najlepsze sa "momenty" jak dzwoni "plankton-90%" a prowadzacy i goscie z niezbyt zrecznie "ukrywanym niesmakiem" ze smiertelna powaga "odpowiadaja".
Natomiast wypowiedzi "wlascicieli aktywow-10%" sa naprawde intrygujace Jednym slowem dla kazdego cos milego.
Oczywiscie "caly markieting dla planktonu" w postaci "kompulsji slownych" jest kompletnie "niestrawny"
Ale wszystkich bije na glowe moj ulubiony "Lojciec Derechtor" Takiego "bajeru" nikt nie potrafi zmontowac, on po prostu potrafi "genetycznie" dzialac na plankton.
Mysle, ze on sam musi miec niezla radoche gdy slucha siebie i obserwuje reakcje planktonu. Tego uczucia to nawet pewnie doda elektroda czy owsiak, na koncercie nie ma. Pelen odlot i extaza