WojciechS
Go
|
PREZYDENT RZECZPOSPOLITEJ,
wybrany w wolnych demokratycznych Wyborach!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nic nie mam przeciwko niemu. Ale udzielanie pomocy chorym w nagłych przypadkach powinno być w Polsce znacznie usprawnione...(nawet zwykłemu "Kowalskiemu")...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piszę to bo nieraz czekałam z Teściem, Mamą, albo syn z urazem głowy też musiał czekać w kolejce...Trzeba czekać aż chirurg skończy operację...Według mnie lekarzy dyżurnych powinno być więcej. No ale jak ma być lepiej, skoro pieniądze przeznaczane na leczenie trafiają głównie do kieszeni farmacji...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Np. gdyby nie finansowano "leczenia" cukrzycy, to od razu poprawiłaby się sytuacja finansowa szpitali. Może chorzy na cukrzycę zaczęliby się interesować alternatywnymi sposobami leczenia (a nawet wyleczenia)...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jasne, więcej, więcej, więcej, tylko z czego to więcej? NIE MA I NIE BĘDZIE. Przyjąć do wiadomości i żyć staje się lżej... Wydawać każdy potrafi, ale zarabiać już nie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale o co chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
NIE MA I NIE BĘDZIE. Przyjąć do wiadomości i żyć staje się lżej... Się pożyczy i będzie
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Oficjalna nauka medyczna przyjmuje, że cukrzyca jest nieuleczalna. I koniec tematu...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Się pożyczy i będzie Po milrardzie US$ miesięcznie, średnio się pożycza, ale kto to będzie oddawał?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
milrardzie "miliardzie" naturalnie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Po milrardzie US$ miesięcznie, średnio się pożycza, ale kto to będzie oddawał?
A kogo to obchodzi? Jak się dużo pożyczy to będzie ich (pożyczkodawców) problem Bendom se mogli przyjść i se wziąć
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O jasny gwint - to forum też czytają?
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Oficjalna nauka medyczna przyjmuje, że cukrzyca jest nieuleczalna. I koniec tematu... To cukrzycy sa nieuleczalni. Cukrzyca tak. Mialem okazje monitorowac poziom cukru i odzywianie. Co prawda tylko przez tydzien, i grupa byla za mala bo to tylko 1 osoba. Ale, poziom cukru mierzylem 5 razy dziennie, posilki sam przygotowywalem(badany jadl tylko to co mu podalem), wiec teraz opracuje wnioski, przynajmniej dla tej osoby. Bo jak mowia kazdy jest inny
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Wg dzisiejszej nomenklatury medycznej każdy jest już cukrzykiem, ponieważ 120mg% to już stan przedcukrzycowy! Robią dokładnie to samo, co z normą na cholesterol! Jeszcze 20mg% i każdy, kto się da nabrać, będzie brał insulinkę!
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|