renia
|
Może oddasz emeryturę i pójdziesz na "garnuszek" do swoich dzieci... Pisałeś, że tak powinno być... (ja tego nie pisałam )
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Może, kto to wie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ładnie odpowiedziałeś. Myślałam, że bez kałasznikowa się nie obejdzie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale to "Serce Lecha Wałęsy" by tego nie wytrzymało...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Jakieś miesiąc temu w TVN24 wypowiadał się Lech Wałęsa. Wspominał, że był kiedyś na diecie dr.Kwaśniewskiego i dobrze się czuł. Musiał zrezygnować bo lekarze zagrozili, że nie będą go leczyli, ale powiedział jak dalej będzie się źle czuł to wróci do diety. Zobaczymy. Lekarze z pewnością nie odpuszczą co widać po ich "owocach".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szkoda, że o tym "zapomnieli" wspomnieć w powyższych artykułach...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A KTO TO SPŁACI? Samo. Samo się wzieło to i samo się spłaci.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A, to nie ma się czym matrwić...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakieś miesiąc temu w TVN24 wypowiadał się Lech Wałęsa. Wspominał, że był kiedyś na diecie dr.Kwaśniewskiego i dobrze się czuł. Musiał zrezygnować bo lekarze zagrozili, że nie będą go leczyli, ale powiedział jak dalej będzie się źle czuł to wróci do diety. Zobaczymy. Lekarze z pewnością nie odpuszczą co widać po ich "owocach".
Ciekawe czy ten film dałoby się znaleźć na youtube? Czy ich tam nie ma?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Na optymalnym youtube to od roku się już nic nie dzieje!
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Chyba nie ma, bo nie znalazłam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szkoda. Chętnie bym obejrzała...
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Ciekawe czy ten film dałoby się znaleźć na youtube? Czy ich tam nie ma? Lepiej niech się nie znajdzie, bo moi znajomi znowu będą mieli argument ' był na DO i tak zachorował'. Do DO trzeba mieć charakter, a u Lecha go nie widać.
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
To nie o charakter chodzi. DO/ŻO zmusza nas do analitycznego myślenia, a przyczynków ku temu mamy na co dzień mamy w nadmiarze. Trudno mi sobie wyobrazić L.W. myślącego Musiałbym zweryfikować wszelkie własne poglądy na panującą rzeczywistość w tym "k-raju", a to mnie przerasta.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
DO/ŻO zmusza nas do analitycznego myślenia, ....
Nie należy się przed tym bronić, tylko korzystać. .... Musiałbym zweryfikować wszelkie własne poglądy na panującą rzeczywistość w tym "k-raju", a to mnie przerasta.
"Rżniesz głupa"?
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Mój głup, moja piła...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...zycie to sztuka wyboru,albo zyjesz jak na czlowieka przystalo,albo giniesz...
|
|
|
|
|
|
|
|