administ
Go
|
I spoczko.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Artykuł z 2009 roku... "Zalecane nadmierne spożycie białek wpływa niekorzystnie na funkcję nerek..." Nie znają tematu... To dlaczego szpitale "zawalone" są chorymi żywiącymi się wysokowęglowodanowo, tradycyjnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Super. Tylko jeśli nieporozumienia prowadzące do cierpień i dalszych nieporozumień są powodem do radości.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Owszem, gatunek tylko zyska jeśli kiepskie geny się tak łatwo i bez wysiłku eliminują.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A więcej teraz takich artykułów nie ma? Bo to trzeba ostrzegać ludziska przed zgubną nowomodną dietą LCHF...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tyż prowda i jajca nie zdrożeją.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
powiedziałeś, że jak zjem 1,8 kg wątroby to będę miał wielki nadmiar miedzi !!! Że 100 gr to 600 % DZ. a oni : Nieprawidłowości dotyczą także gospodarki mineral- nej — obserwuje się niedobór potasu, wapnia, magnezu i miedzi, 30 g białka ( słynna formuła 30g ) to jeszcze za dużo ? Zalecane nadmierne spożycie białek wpływa nieko- rzystnie na funkcję nerek poprzez zwiększenie przesącza- nia kłębuszkowego podejrzewam, że na porządnej uczelni nie zaliczyli by wejściówki ( zakładając, że wykładowca nie diler ), nie odrobili lekcji. Ach jakie piśmiennictwo. Jak oni ukończyli AM ? Czy oni jeszcze żyją? podstawowe pytanie stary odgrzewany kotlet ojojoj , ja jak się źle czuję, mam spodziewane złe samopoczucie i inne plagi świata ,które są spodziewanym efektem ubocznym naukowej pracy. Wiecie jak wygląda dieta w sanatorium dla cukrzyka? Wiadomości z dziś. Jabłka 5 rodzaji do wyboru, na obiad 3 surówki, ZERO TŁUSZCZU, zdechły pies albo kurczak zmielony - na parze, zupa zaliwajka z kapusty i fasolki, jedyna rzecz do zjedzenia to schab w plasterkach na kolację ( pod warunkiem optydostosowania ) . CHLEBA do wyboru do koloru. Na śniadanie płatki z mlekiem.Dieta nazywa się ( nie pomyliłem się ) NISKOWĘGLOWODANOWA, lub cukrzycowa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I chwała Bogu, bez węglowodanów zastrzyki z insuliny by ich zabiły.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Jak chirurg ma na stole motocyklistę prosto z drogi, to oznacza, że ten motocyklista nie potrafił z korzyścią dla zdrowia jeździć na motorze. Jak chirurg ma na stole ŻO_ludka nie z drogi, to oznacza, że ten ŻO_ludek, nie reprezentuje tych ŻO_ludków, którzy potrafią, tylko tych, którzy nie potrafią się oprzeć konieczności hospitalizacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A co to za różnica czy na stół trafia dawca części zamiennych czy ŻO ludek albo WIO ludek? Sprywatyzować w końcu tą pseudosłużbę hipokrytów, uwolnić rynek ubezpieczeń zdrowotnych i jak dbasz tak masz. Oczywiście, to nie przejdzie, bo ludziom się należy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Popieram...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Jestem na ŻrO od roku! Jem tego 79,65g, a do tego 330g tamtego, a tego trzeciego, to nie wiem. I tak mnie pokręciło przez ten rok, że to wina Kwaśniewskiego. Poradźcie coś, bo chyba się zabiję" I tak to wygląda.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
10 lat stosowała tak zwaną dietę Kwaśniewskiego. Jasne, a ja jestem od dziesięcioleci na wegetarianizmie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nic nie szkodzi, najważniejsze aby zapamiętać, że Kwaśniewski nie ma racji, a DO jest do... Poprzeć peruką, maszynami jądrowymi na pustyni i tajnymi wiadomościami od prezydenta tuczarnianych. Idealny zestaw dla większości.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...zdrowia źrodłem...
|
|