administ
Go
|
Na szczęście nie dla wszystkich.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nic nie szkodzi, najważniejsze aby zapamiętać, że Kwaśniewski nie ma racji, a DO jest do... Poprzeć peruką, maszynami jądrowymi na pustyni i tajnymi wiadomościami od prezydenta tuczarnianych. Idealny zestaw dla większości. ...zdrowia źrodłem... Dopisałeś do tego do.... i teraz to moje źródło z tą pustynią nie pasuje... a może właśnie na pustyni najbardziej jest potrzebne...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
autorzy żyją: http://www.sccs.pl/?act=37lek. med. Kazik Anna w trakcie specjalizacji - rezydent lek. med. Buchta Piotr w trakcie specjalizacji - rezydent od beta-blokerów Andrzej Tomasik http://kardiolog-zabrze.pl/pl/oferta/3Specjalista chorób wewnętrznych, kardiolog. łee tam, mój znajomy kardio, bez takich kwiatków bryluje co 2 tygodnie w Barcelonie. Ma spotkania naukowe. Nieraz dalej.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
I chwała Bogu, bez węglowodanów zastrzyki z insuliny by ich zabiły. dziś na kolację. ryż na parze i miód świeży do polania Owoce - pomarańcze i jabłka ( bez ograniczeń ) skurczybyki faktycznie chodzi o ten towar, aby dobrze schodził .
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I chwała Bogu, bez węglowodanów zastrzyki z insuliny by ich zabiły. dziś na kolację. ryż na parze i miód świeży do polania Owoce - pomarańcze i jabłka ( bez ograniczeń ) skurczybyki faktycznie chodzi o ten towar, aby dobrze schodził . A co to? Jakieś ładowanie węglowodanowe? A gdzie tłuszcz, żeby spowolnić wchłanianie?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
A co to? Jakieś ładowanie węglowodanowe? A gdzie tłuszcz, żeby spowolnić wchłanianie? pisałem już Ci, że dieta tzw dieta niskowęglowodanowa ( w sanatorium ) dla cukrzyków ma tłuszczu na pograniczu zera ( żółtko w jajku, tłuszcz w chudym serku i masło odrobinka - zakładam że to masło ). Odróżnia ją od zwykłej diety to, że kompletnie nic nie jest smażone ( ta zwykła dla ludzi to smażone na jakimś tanim nieokreślonym wynalazku) Żeby spowolnić wchłanianie chyba trzeba zjeść skórki od pomarańczy, bo innego spowalniacza nie dali A wszystko to się robi, chyba po to, aby ludzie wracali tam jak bumerang. Ale to taka moja teoria tyko.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jak mogą dać tłuszcz, skoro to są ludzie chorzy na diecie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
A jak mogą dać tłuszcz, skoro to są ludzie chorzy na diecie? chorzy? na tłuszczycę ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kleiczek i basta! Dla większości ludzi najlepsza i najłatwiejsza będzie dieta Ww. Gdyby jedli wystarczająco białka, nie byłoby tyle cukrzycy i raka, a gdyby mniej tłuszczu, nie byłoby tyle chorób układu sercowo-naczyniowego.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem czy odchudza, ale ten składnik pieprzu bardzo podnosi biodostępność innych składników roślinnych w Jelitkowie. Obecnie ekstrakt z pieprzu, standaryzowany na 20-30% piperyny, jest obowiązkowym składnikiem każdego wyciągu roślinnego lub ich mieszanki w kapsułkach.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...ten składnik pieprzu bardzo podnosi biodostępność innych składników roślinnych w Jelitkowie. ... Takie wierzby, na ten przykład, na plaży w Jelitkowie. Do tego uformowane w niby-wyspy, oazy wystarczą by oczami dziecka przenieść się do egzotycznych miejsc. Nie wiem jak teraz, czy wzrosła tam biodostępność i czy pieprz wyrósł, ale kiedyś fajna plaża była.
|
|
|
|
|
|
|
|
|