Autor
|
Wtek: IŻiŻ zaleca :shock: (Przeczytany 324089 razy)
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26718
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ściągnąłem ich tabele, gdy jeszcze były za darmochę, ale to kiepskie tabele...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W składzie osobowym żadnych znajomych nazwisk - "dobra zmiana" się tam pewnie też odbyła...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli nie ma już tam osób, które by mogły odpowiadać za ewentualne przedstawione im błędy (albo celowe przekłamania)...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Prywatnie wszystko można, byle z wolna i ostrożna.... Jak z Ww
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No jeszcze tego mi do szczęścia brakuje, żebym się po sądach włóczył. Aż tak inteligentny inaczej to ja nie jestem.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Kasa lezy na ziemi, wystarczy sie po nia schylic. Za znieslawienie, klamstwa, wprowadzanie w blad na przestrzeni 30 lat, banke mozna by bylo przytulic od dr., prof. z IŻiŻ, i "lekarzy" YT Gaciongow od zieleniny. Kto co woli, albo bus albo przewoz... https://www.youtube.com/watch?v=qMOTQHobslkPatrzac po obecnej posturze, pewnie stosuje DOdŻO:lol: jak Putin
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kasa lezy na ziemi, wystarczy sie po nia schylic. Za znieslawienie, klamstwa, wprowadzanie w blad na przestrzeni 30 lat, banke mozna by bylo przytulic od dr., prof. z IŻiŻ, i "lekarzy" YT Gaciongow od zieleniny. Kto co woli, albo bus albo przewoz... https://www.youtube.com/watch?v=qMOTQHobslkPatrzac po obecnej posturze, pewnie stosuje DOdŻO:lol: jak Putin "Diety Kwaśniewskiego" by nie polecał, ale nie podał ani jednego argumentu na jej niby szkodliwość... Chyba, że to: "...może być groźna dla ludzi z cukrzycą, ale nie mają długofalowych obserwacji..." Wnioski z sufitu...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No ponoć jestem pantoflarz, więc nie mnie decydować... Gnojami się nie zajmuję, aby się nie ubabrać. Natomiast chętnie zlecę za sowite wynagrodzenie, jakby kto chciał się tym zająć. Byle mnie nie śmieli tknąć, bo cenię sobie, to co cenię, a nie to co się niektórym wydaje.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zadziwia mnie jednak fakt, że zawsze było tylu chętnych na doradzanie mi co mam robić!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja, zawsze lubię wysłuchać dobrych rad, dlatego w żadne choroby nie idę... Przy okazji przez przypadek komuś się pomoże na pewno... Ot tyle. Sport w wydaniu wysokotłuszczowym to jest to, co mam nadzieję będzie przynosić mnie krocie. Taką radę usłyszałem i staram się ją zrealizować!! $zekle zgadzać sie muszą, a jak wyjdzie to się okaże.... Za stary jestem, aby uczyć się niemieckiego, włoskiego, francuskiego i uciekać do wolnej Szwajcarii. https://naforum.zapodaj.net/images/309d3582685d.jpgNo i oczywiście to działa, ponieważ nie ma wyjścia-czysta nauka. Zalecenie nie przekraczaj 1g, to co najwyżej można jakiego zająca strachliwego próbować ulepić. A tak doradzają np. lekarze, doradcy, guru "optymalni". Istnieją dwa rodzaje głodu: - głód energetyczny (który wpływa na sekrecję hormonów steroidowych oraz tarczycy) - głód jakościowy (czyli zapotrzebowanie na białko, węglowodany oraz witaminy i minerały) Działa tu prawo Liebiga, jeżeli nie spełnisz założeń odnośnie jw. Będziesz chodził głodny niezależnie ile kcal pochłoniesz. Gdy wypełnisz założenia prawa Liebiga Twój organizm oraz instynkt samozachowawczy zacznie poprawnie funkcjonować, co jest nieodzownym warunkiem skutecznej redukcji, powrotu do zdrowia oraz wejścia na wyżyny swoich możliwości intelektualnych oraz fizycznych w długookresowym przedziale czasu. #teamDOdŻO #DOdŻO
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale Ty pisz, że tyle węgla to długo po przebudowie i u ruchliwych ludzi. Bo zaraz będzie na Ciebie, jak ludziska w spodnie przestaną się mieścić.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ale Ty pisz, że tyle węgla to długo po przebudowie i u ruchliwych ludzi. Bo zaraz będzie na Ciebie, jak ludziska w spodnie przestaną się mieścić. Proporcja pod redukcję zachowana, spożywany pokarm do syta, aktywny 70-71kg mężczyzna.... Nie da się wszystkich uratować przed ich mądrością! Kiedyś dzikie zwierzęta i obce RODy eliminowały tych z "-" mądrością, na chwilę obecna są to ich mądrości rodem z TV ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|