Autor
|
Wtek: alkohol na ŻO jakoś mi nie służy (Przeczytany 159931 razy)
|
administ
Go
|
Bo za mało pijesz, ale jak zaczniesz gwałtownie tyć, to odstaw albo alkohol, albo zmniejsz gwałtownie spożycie tłuszczu szczególnie z mlecznych. To tak przy okazji "opty"malnych grubasów, chorych na poziom cukru we krwi podaję. Bo "złe szlaki się przecierają"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czy za malo tego nie wiem Pije jak jest okazja, w sensie nie migam sie i wrecz lubie w towarzystwie wypic. A po swiatecznej 4dniowce schudlem a nie utylem, bo wzialem sobie do serca i glowy pewne porady z pewnego tematu takiego na a
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A po co oni to badali, skoro każdego lekarza o tym uczyli, jeszcze w połowie ubiegłego wieku? Tylko zamiast denaturatu polecali "na serce" koniak, bo z powodu ceny trudniej w alkoholizm było popaść. Było - "wino patykiem pisane i koniak patykiem płacony".
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Pije jak jest okazja,
tego nie słyszałem kamerzysta - pije, aż mu się film urwie, laborant - pije, aż zobaczy białe myszki, lekarz - pije na zdrowie, matematyk - na potęgę, ornitolog - na sępa, pediatra - po maluchu, perfekcjonista - raz, a dobrze, syndyk - do upadłego, tenisista - setami, wędkarz - zalewa robaka, grabarz - pije na umór, higienistka - pije tylko czystą, jedynie ichtiolog - pije pod śledzika
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Sól zwykła z potasową pita co jakiś czas. Sporo wódy. Co 2 - 3 h 2 mg mfenidatu w nos i mi wszystko służy.
Moja teora jest taka: EtOH na Zo zwiększa zapotrzebowanie na Na+ jak u człowieka na normalnej diecie a my na co dzień nie jemy dużo sodu więc nam nie służy zdrowia
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
wajdzie film się urwał a mi nie xD
nawet kaca nie miałem, hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dlatego najwygodniej wprowadzić prohibicje dla dobra przyszłego poszkodowanego oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najgorsze, to wkurzyć niedopitego! To źle wróży dobrej zmianie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|