Autor
|
Wtek: alkohol na ŻO jakoś mi nie służy (Przeczytany 159897 razy)
|
kodar
Go
|
Krystyny,jak znam zycie,to nie wodka ci zaszkodzila,tylko wlasne negatywne mysli, moze mialas pretensje do siebie,ze wypilas,a nie powinnas??????
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Ja nie jestem za zakazami i nakazami, uwazam, ze jezeli ma sie apetyt/smak na "kropelke %" to czemu mamy rezygnowac z przyjemnosci !
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
OCZYWISCIE -najzdrowsza jest chyba czysta wodka zrobiona ze spirytusu - w optymalnych ilosciach !!! dobry rez jest kieliszek zoladkowej u mnie najlepiej przed spaniem wypic 1 - 2 kieliszki - ladnie zabuzuje i w bety !
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
A u mnie alkohol w nadmiarze zawsze szkodzil , po przedawkowaniu na drugi dzien mialem potworne meki , a znam takich co pija zawsze , wszedzie i wszystko i nic im nigdy nie ma -- moze do kaca nie dopuszczaja , to tez jest sposob , ale chyba jednak nie na zawsze !
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
"adamowi319" jakoś słuzy ..............
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ja nie jestem za zakazami i nakazami, uwazam, ze jezeli ma sie apetyt/smak na "kropelke %" to czemu mamy rezygnowac z przyjemnosci !
Ja ostatnio miałam smak na brendy ,ale okazało sie niestety,ze nie moge pic tego alkoholu w nadmiarze- ubolewam nad tym szkodzi mi Zaczynam wienc go rotować ,bo chciałabym w przyszłości włonczyc go na stale do mojego menu PS.Po brendy fajnie sie maluje-wzrok sie wyostrza
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A ja to najlepiej lubie takie zestawienie: "cysto wodka, cysto baba i cysto posciel" To pierwsze z umiarem !!!
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
A ja to najlepiej lubie takie zestawienie: "cysto wodka, cysto baba i cysto posciel" To pierwsze z umiarem !!!
Czysta z umiarem? Czyli może być nieco brudna?
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
"adamowi319" jakoś służy ..............
Edyta uwielbia za to alkohol izopropylowy, który wprawdzie zakłóca percepcję rzeczywistości, ale za to powiększa samoocenę, likwiduje sumienie i hamulce. To jest życie!Ja kilka razy chodziłam o tej porze spać,ale i wcześnie wstawałam -zawsze o 6:20 - czułam się wtedy jakbym wypiła przed snem pół litra alkoholu ....izopropylowego. | Napisz coś więcej, bo to alkohol łatwo dostępny i niezbyt toksyczny, warto spróbować? Napisz coś więcej, bo to alkohol łatwo dostępny i niezbyt toksyczny, warto spróbować? No powiem Ci Adam (ale niech to zostanie tylko między nami),że ja mam go za darmo.Mam po prostu wtyki. Alkohol ten ,oprócz duzych walorów smakowych,ma również zapachowe.Jest znakomity ! Np. można go używać jako dodatek do ciast ,do zup, sosów, ja np. jeszcze zamiast herbaty z rumem piję własnie z tymże wyśmienitym alkoholem. Podaję go gościom ,gdy przyjdą w odwiedziny i bardzo sobie chwalą,ale nie wiem dlaczego potem już do mnie nie przychodzą.I to jest dla mnie zagadka Mój mąż w pracy uzywa go jako dodatek do roztworu nawilżającego w druku offsetowym. Kiedyś przyniósł do domu,bo dodał go do płynu do spryskiwaczy i stąd go znam.
Sylwia ,ja akurat DO nie stosuje osobiście Ja jestem na diecie z przewagą białka nad tłuszczami i węglowodanami.Ale fakt jest faktem,że u podstaw żywienia moich dzieci i męża nie leżą węglowodany ,tylko raczej tłuszcz i białko(mięso wieprzowe-smażone oczywiście,jaja.Starsza córka lubi jeszcze żółty ser,młodsza nie znosi) .Staram się teraz,aby spożywały więcej tłuszczu.Nigdy nie lubiły jajecznicy,więc spróbowałam z omletem.Jadly aż miło było patrzeć . Pozdrawiam. Edyta.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
O tak!!!!Lubie se walnac izopropyla zwłaszcza do południa!To pozwala mi normalnie funkcjonować do wieczora,a wieczorem se walne pół butelki brendy i jest fajowo,że hej!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Nie chciałam Wom mówić,ale kiedyś Adam mnie zaprosił do siebie na kieliszek wina Pomyslałam se,cego nie? Umówiłam sie z Nim w "Silesia center" ,ładnie sie ubrałam,uczesałam,nałożyłam kozaczki na obcasie,krótką spódnicke,no i jazda! Łon już cekoł ,jak ja dojechałam-trzymoł butelke plastikowom wina w rence,zebym mogła Go rozpoznać Zawluk mnie do swojego samochodu i pojechali my do Niego! W domu mo mnósto rodzajów wódki ,jakieś wina,piwa itp. Poczenstówoł mnie,tak se siedzimy razem.łon jusz zaczoł głaskać mnie po nodze,gdy ni stond ni zowont wpado jakos baba! i rycy zebym sie od Adama odp********a ! Jo zem łocy wywaliła i se mysle,co jest grane? Przeca jo sie tam nie pchałam! Adam dostoł po "ryju" od ty dziołchy ,a jo zem uciekła- to tak ku pszestrodze ,żeby inne baby nie były tak naiwne
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A oto cytat,który faktycznie światczy o tym,ze On mnie zaprosił ; Edyto piekna,czy umówisz sie ze mnom ? Czy mogem ciebie zaprosic do siebie na lampke wina? Ja Cie skrycie kocham ,ale nie chce o tym mówić na publicnym forum,poniewaz nie chce wyjść na durnia
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
A oto cytat,który faktycznie światczy o tym,ze On mnie zaprosił ; Edyto piekna,czy umówisz sie ze mnom ? Czy mogem ciebie zaprosic do siebie na lampke wina? Ja Cie skrycie kocham ,ale nie chce o tym mówić na publicnym forum,poniewaz nie chce wyjść na durnia Adam, i po co ten donos, nie bierz życia tak poważnie, jak Edyta chce używając cytatów wkładać w Twoje usta nigdy nie wypowiedziane słowa – to trzeba to pozostawić ocenie czytających. Przecież to tylko takie urozmaicenie dyskusji, w przeciwieństwie do smutnego bełkotu coniektórych.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A oto cytat,który faktycznie światczy o tym,ze On mnie zaprosił ; Edyto piekna,czy umówisz sie ze mnom ? Czy mogem ciebie zaprosic do siebie na lampke wina? Ja Cie skrycie kocham ,ale nie chce o tym mówić na publicnym forum,poniewaz nie chce wyjść na durnia Adam, i po co ten donos, nie bierz życia tak poważnie, jak Edyta chce używając cytatów wkładać w Twoje usta nigdy nie wypowiedziane słowa – to trzeba to pozostawić ocenie czytających. Przecież to tylko takie urozmaicenie dyskusji, w przeciwieństwie do smutnego bełkotu coniektórych. To są Twoje słowa Klikniesz sobie na linijkę ze słowami "cytuj z:", a przeniesie Cię to do wątku gdzie znajduje się cytowany post.
To tak gwoli przypomnienia ,kiedy mnie włożyłeś w usta słowa,których nie wypowiedziałam Tam a propo wulgaryzmów,to czemu tylko mnie "śledzisz" -zobacz do humoru,co tam jest napisane
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
"adamowi319" jakoś służy ..............
Edyta uwielbia za to alkohol izopropylowy, który wprawdzie zakłóca percepcję rzeczywistości, ale za to powiększa samoocenę, likwiduje sumienie i hamulce. To jest życie!Ja kilka razy chodziłam o tej porze spać,ale i wcześnie wstawałam -zawsze o 6:20 - czułam się wtedy jakbym wypiła przed snem pół litra alkoholu ....izopropylowego. | Napisz coś więcej, bo to alkohol łatwo dostępny i niezbyt toksyczny, warto spróbować? Napisz coś więcej, bo to alkohol łatwo dostępny i niezbyt toksyczny, warto spróbować? No powiem Ci Adam (ale niech to zostanie tylko między nami),że ja mam go za darmo.Mam po prostu wtyki. Alkohol ten ,oprócz duzych walorów smakowych,ma również zapachowe.Jest znakomity ! Np. można go używać jako dodatek do ciast ,do zup, sosów, ja np. jeszcze zamiast herbaty z rumem piję własnie z tymże wyśmienitym alkoholem. Podaję go gościom ,gdy przyjdą w odwiedziny i bardzo sobie chwalą,ale nie wiem dlaczego potem już do mnie nie przychodzą.I to jest dla mnie zagadka Mój mąż w pracy uzywa go jako dodatek do roztworu nawilżającego w druku offsetowym. Kiedyś przyniósł do domu,bo dodał go do płynu do spryskiwaczy i stąd go znam.
Sylwia ,ja akurat DO nie stosuje osobiście Ja jestem na diecie z przewagą białka nad tłuszczami i węglowodanami.Ale fakt jest faktem,że u podstaw żywienia moich dzieci i męża nie leżą węglowodany ,tylko raczej tłuszcz i białko(mięso wieprzowe-smażone oczywiście,jaja.Starsza córka lubi jeszcze żółty ser,młodsza nie znosi) .Staram się teraz,aby spożywały więcej tłuszczu.Nigdy nie lubiły jajecznicy,więc spróbowałam z omletem.Jadly aż miło było patrzeć . Pozdrawiam. Edyta. Adam.Do tego wszystkiego zanotuj se jeszcze picie terpentyny i lizanie pędzli -bardzo to lubie Terpentyna jest cool
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
czy móglby mi ktoś poradzić? W barku u mnie stoi brendy ,czy moge sie jej napić? Jesli tak,to ile? Pytam dlatego,bo nie chce złamać proporcji WWP .bardzo prosze o rady
|
|
|
|
|
|
|
adamgraza
Go
|
Gdzieś na połowie drogi spotkajmy się pomogę ci to wypić .Bardzo lubię brendy
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Adam, i po co ten donos, nie bierz życia tak poważnie, jak Edyta chce używając cytatów wkładać w Twoje usta nigdy nie wypowiedziane słowa – to trzeba to pozostawić ocenie czytających. Przecież to tylko takie urozmaicenie dyskusji, w przeciwieństwie do smutnego bełkotu coniektórych. Posłuchaj "adam319" UWAŻNIE, jeszcze raz podszyjesz się pod kogoś w cytacie lub zmanipulujesz cytowaną osobę, a więcej nie wejdziesz na to Forum, bo to co robisz kwalifikuje cię do natychmiastowego bana. Będę się przyglądał uważnie twoim poczynaniom. Dotyczy to również innych, ponieważ "cytatu" się nie zmienia.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Posłuchaj "adam319" UWAŻNIE, jeszcze raz podszyjesz się pod kogoś w cytacie lub zmanipulujesz cytowaną osobę, a więcej nie wejdziesz na to Forum, bo to co robisz kwalifikuje cię do natychmiastowego bana. Będę się przyglądał uważnie twoim poczynaniom. Dotyczy to również innych, ponieważ "cytatu" się nie zmienia.
Dotyczy to również ,oczywiście mnie Przepraszam,że zmanipulowałam posty/cytaty,co prawda było to efektem manipulacji przez "adama319" -pomyslalam ,ze tak mozna i zaczełam to robic. Przepraszam "adama319" i wszystkich innych
|
|
|
|
|
|
|
|
|