Strony: [1] 2
|
|
|
Autor
|
Wtek: mozna cos tam znalezc, polecam , malo bo malo ale zawsze (Przeczytany 17537 razy)
|
evosonic
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Czy to jest legalne? Pozdr maf
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
suuuper pozycje, pytanie jak wyzej,no i czy ladowanie platne,gdzie znalezc odpowiedzi???evosonic
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
suuuper pozycje, pytanie jak wyzej,no i czy ladowanie platne,gdzie znalezc odpowiedzi???evosonic he he pranie mózgów zawsze jest bezpłatne
|
|
|
|
|
|
|
Ryjek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Dobre, dobre... za wyjątkiem przypadku, kiedy opłacasz abonament RTV Ja już lepiej bym polecił klasykę: http://popf.glt.pl/ksiazki.php[/qujavascript:void(0); Shockedote] na filozofowanie ( pustosłowie ) cię bierze?
|
|
|
|
|
|
|
Ryjek
Go
|
Cóż pustego w miłowaniu mądrości? No chyba, że miałeś na myśli naszych dzisiejszych polityków-filozofów?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
he he pranie mózgów zawsze jest bezpłatne Ali, jezeli uwazasz,ze to co wyzej,to pranie mozgu,to co czytasz i polecilbys????
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
suuuper pozycje, pytanie jak wyzej,no i czy ladowanie platne,gdzie znalezc odpowiedzi???evosonic Kodar, skoro juz tam zajrzałaś, to wystarczy kliknąć
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
wiem,wlasnie slucham salse
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
ja też słucham salsy (dopełniacz, kogo, czego?) a słyszę tę salsę (biernik, kogo, co?) na pewno nie tą NIE!!!!!!!!!!! bykom w Internecie
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
ja też słucham salsy (dopełniacz, kogo, czego?)
a słyszę tę salsę (biernik, kogo, co?) na pewno nie tą
NIE!!!!!!!!!!! bykom w Internecie osmieszasz sie z tym poprawianiem,p.NAUCZYCIELKO :lol:ale to kazdego osobista sprawa,tak jak i moja,gdy robie bledy
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Kodar, długo się wstrzymywałam z tym poprawianiem. Niestety, to ty się osmieszasz. Tak jak pisałam w innym wątku, tobie nie zalezy na nauczeniu sie czegokolwiek, na informacji. Każda uwaga cię boli i wysłuchujesz jej uruchamiając swoją złośliwość i ta emocja góruje nad twoim rozumem. Pisz dalej "słucham salse"
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
"wiem wlasnie slucham salse" Jako człowiek techniczny muszę wziąć stronę Kodar. Nie zauważyłaś Ewo, że brakuje ogonków w Polskich literkach "ł", "ę" to dopuszczalna maniera na forach internetowych, zwłaszcza jak ktoś pisze biegle szybko bezwzrokowo na klawiaturze, że nie wspomnę o mieszkających za granicą, którzy mogą nawet nie mieć zainstalowanej polskiej klawiatury. SMS-y w zasadzie też wysyłamy bez polskich literek. Nie kłóćcie się Panie bo złość piękności szkodzi a już na pewno nie warto o takie duperele jak ogonki w polskich literkach. p.s. Droga Ewo napisałaś "osmieszasz" zamiast "ośmieszasz", ale przecież to nia ma znaczenia. Co innego napisać "Hożóf" zamiast "Chorzów"
|
|
|
|
|
|
|
malgo35
Go
|
Adam, tu nie chodzi o brak polskiej czcionki lecz o użycie niewłaściwego przypadku. mianownik kto? co? salsa dopełniacz kogo? czego? salsy celownik komu? czemu? salsie biernik kogo? co? salsę narzędnik z kim? z czym? z salsą miejscownik o kim? o czym? o salsie wołacz o! lub wołamy salso!
|
|
|
|
|
|
|
malgo35
Go
|
Kot mi nadepnął na klawiaturę i poszło za szybko:) Kodar użyła biernika zamiast dopełniacza, oto cały błąd.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
))) Co tam ogonki? Za to jak ludzie bronia się przed wiedzą Wojna!
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Kot mi nadepnął na klawiaturę i poszło za szybko:) Kodar użyła biernika zamiast dopełniacza, oto cały błąd.
Co słuchasz, a czego nie słuchasz; Czego słuchasz, a co nie słuchasz. Co widzisz, a czego nie widzisz; Czego widzisz, a co nie widzisz. Co jest, a czego nie ma. Czego jest, a co nie ma. Zajmijmy się lepiej czymś innym niż odmianą obcych wyrazów przez przypadki.Jak by mnie ktoś pytał to znam się tylko na ogonkach polskich literek od strony technicznej p.s. Ja słucham salsę, ale nie słucham salsy. Ja słucham salsy, ale nie słucham sals. Tak samo jak widzę ścianę i nie widzę ściany. Tak samo jak widzę ściany i nie widzę ścian. Salsa to chyba liczba pojedyńcza? Co nie?
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Adaśku, widzę że jesteś chłonny na wiedzę. To jest jak: widzę ścianę; ściany (kogo? co?) szukam ściany; ścian (nie - szukam sciane) (kogo? Czego?) Ale widzę Adama i szukam Adama (przy osobowych nie ma róznicy)
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
ale nie! Bo np. jest widzę Bozenkę, a szukam Bożenki Musialabym zajrzec do teorii. A może ktos mi powie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2
|
|
|