administ
Go
|
Zdrowa dieta wegetariańska?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jako przykład "naukowego bełkotu" mógłby posłużyć przykład Bruforda (dawniej z tego Forum, potem z forum DD), dużo pisał i "mądrze", krytykował "pięknie" - nie wnosząc przy tym nic nowego, żadnych alternatyw... Alternatywa jest tylko jedna No tak... Tak jak matka... Ach te byki... Ale alternatywa może mieć różne warianty...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zdrowa dieta wegetariańska? Czemu nie? Nawet ja bym się podjął zbilansowania.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jako przykład "naukowego bełkotu" mógłby posłużyć przykład Bruforda (dawniej z tego Forum, potem z forum DD), dużo pisał i "mądrze", krytykował "pięknie" - nie wnosząc przy tym nic nowego, żadnych alternatyw... Alternatywa jest tylko jedna No tak... Tak jak matka... Ach te byki... Ale alternatywa może mieć różne warianty... Owszem, ale taki "wyjątek od reguły" Alter z łac. oznacza "drugi".
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Oj tam, oj tam. Cofnijmy się do tyłu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zdrowa dieta wegetariańska? To już antonim.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak, wielu jest Brufordów czy tam innych.
Ja sobie kiedyś ukułam takie powiedzenie (może inni tez je sobie ukuli) i jak ulał pasuje (jak dla mnie) do tego co spotkało dr Kwaśniewskiego ( tylko nie chcę być tu źle zrozumiana, bo dr Kwaśniewski ma się b. dobrze i ma kochająca rodzinę), ale chodzi mi o naukę, publikacje, itp.
"Prawdziwych przyjaciół poznaje się w sukcesie"
Moowa! Tylko dzięki temu taki sukces może pochwalić się "wieloma ojcami". ojoj Bardzo mądre powiedzenie... No, no. ... zjadłam riażankę... Riażankę, czy riażenkę. Bo głupi jestem... nieco.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Eeee, z taka głupotą da się żyć. Radziu, mam przed sobą opakowanie i jak byk stoi "ряжанка" czyli ri aż anka.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Eeee, z taka głupotą da się żyć. Radziu, mam przed sobą opakowanie i jak byk stoi "ряжанка" czyli ri aż anka. A co to jest?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Eeee, z taka głupotą da się żyć. Radziu, mam przed sobą opakowanie i jak byk stoi "ряжанка" czyli ri aż anka. No właśnie, bo handlarze wszystko przerobią.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Radziu obie formy są poprawne. Riażanka to po ukraińsku a riażenka po rosyjsku. Natomiast sam produkt jest z kuchni ukraińskiej.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Radziu obie formy są poprawne. Riażanka to po ukraińsku a riażenka po rosyjsku. Natomiast sam produkt jest z kuchni ukraińskiej. No, po czesku kolik, po słowacku kolko, po naszemu ile
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Radziu obie formy są poprawne. Riażanka to po ukraińsku a riażenka po rosyjsku. Natomiast sam produkt jest z kuchni ukraińskiej. No, po czesku kolik, po słowacku kolko, po naszemu ile Kolka jelitowa. To je pikne panocku.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Radziu obie formy są poprawne. Riażanka to po ukraińsku a riażenka po rosyjsku. Natomiast sam produkt jest z kuchni ukraińskiej. No, po czesku kolik, po słowacku kolko, po naszemu ile Kolka jelitowa. To je pikne panocku. Nie miołek, a boli?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... i kilometrów przepłyniętego basenu
Da to się inaczej przetłumaczyć niż "treść jest ważna".
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
... i kilometrów przepłyniętego basenu
Da to się inaczej przetłumaczyć niż "treść jest ważna". Coś się dzisiaj uczepił? Kilometry przebytych dróg, kilometry zszarzałych szos , kilometry przepłyniętych wód basenu (nie mylić z basenem pod łóżkiem). Co Ty na to?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ja na to... jak na lato. O! I co- można? I co-...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Faktem iezd, rze niektuzy sie nie wpisójom do tematu a powinni......
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|