Autor
|
Wątek: BYKI w Internecie (Przeczytany 263625 razy)
|
Gavroche
|
JÄzyk angielski bÄdzie urzÄdowo poprawnym i jedynym? Albo chiĹski...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
"Wsio ryba". *
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Znam?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na bank, starsze jajko
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trudno mi to pojÄ
Ä, nie mam wahaĹ nastroju.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Zbuk.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zbuk. Raczej wydmuszka, zbuk ma charrrakter
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Trudno mi to pojÄ
Ä, nie mam wahaĹ nastroju. Siuur. * PrzecieĹź nie bÄdÄ Tobie indywidualistycznie nastroju kompensowaĹ, aĹź do przesilenia. Ciebie objÄĹa klauzula "jak sobie ktoĹtam kce". * Zbuk. Raczej wydmuszka, zbuk ma charrrakter PolegĹem. * ZaĹ ktoĹ wydmuchaĹ z ja ja charakterek. *
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Zbuk. Raczej wydmuszka, zbuk ma charrrakter MĂłj "zbuk" dotyczyĹ Twojego "starszego jajka" i tyle!- ot, caĹy rebus. ResztÄ dopiaĹeĹ sobie sam. Ale ja przecieĹź nie o tym. "Nowa" TrĂłjca na jedynego- piÄknie! Mnie czasami zastanawia jak ludzie z upodobaniem i p[ietyzmem pucuja i szlifuja forme i z tego punktu widzenia czepiaja sie innych, sami zapominajac o tym, ze forma powinna byc mniej wiecej w rownowadze z trescia, bo inaczej z informacjii sie robi tania publicystyka.
Phi, czasami. Czasami, to nawet gÄ
sior z wodÄ
sprawia wraĹźenie, Ĺźe jest lekuchny jak piĂłrko. Siakos trza sie wyroznic, bowiem inaczej ... wiadomo, jednoĹÄ i nuda. Zyon. Z tamtej pogawÄtki tylko Ty napisaĹeĹ coĹ merytorycznie, co postanowiĹem zapamiÄtaÄ, znaczy nie "zapominajÄ
c o tym". Popa tylko jak niepostrzeĹźenie zaĹ zaczÄ
ĹeĹ "po wsiach" ganiaÄ. Rozumem, wiosna, marzec wkrĂłtce, znaczy ... wypoczyn na pastwichu! Nie spiesz siÄ, tu cierpliwie koĹytun bÄdÄÂ r o z f i l c o w y w a Ĺ, znaczy- "graĹ w grÄ bede ... Tomb Rider!".
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale aby uproĹciÄ, to po co stare zasady zmieniaÄ na nowe (znowu) zasady? Lepiej puĹciÄ wszystko na wolnÄ
amerykankÄ bez zasad
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ĺadnie mĂłwi. WyraĹşnie, Ĺwietna artykulacja, dykcja, gestykulacja...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
- I co, masz te paczki? - Nie mam, pani na poczcie je paczki  i kawa popija, przerwa do 12:30.Po polsku to pikuĹ. Dla zapartych bezogonkowcĂłw jest pocieszenie, po chiĹsku, kaĹźda sylaba ma ogonek, jeden z czterech moĹźliwych i to zawsze nie jest odmiana wyrazĂłw tylko kompletnie inne ich znaczenie. Inna sprawa, Ĺźe nie ma "ma" i "mÄ
", tylko jest ma1, ma2, ma3, ma4, z róşnÄ
modulacjÄ
wysokoĹci a. I trzeba to usĹyszeÄ i wymĂłwiÄ by siÄ dogadaÄ. I z takimi ogonkami siÄ pisze na klawiaturze, bo jak nie to kanaĹ kompletny.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A on paczaĹ?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
A on paczaĹ? Nie, bo pacaĹ, paczal i nie widziaĹ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|