micza84
Go
|
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie. Jest to mój pierwszy post tutaj, mimo, iż forum, stronę jak i temat Żywienia Optymalnego śledzę od kilku lat. Mam prośbę: otóż chciałbym kupić pierwsze wydania "Żywienia optymalnego" i/lub "Diety optymalnej", ale nie potrafię tych książek dostać. Wiem, że swego czasu ŻO było do kupienia w Internecie, ale w chwili obecnej nakład jest wyczerpany. Gdyby ktoś wiedział gdzie mogę nabyć te książki lub chciałby odsprzedać swoje egzemplarze tych książek, to bardzo proszę o informacje. Z góry dziękuję. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w 2008 roku. Michał
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
micza84
Go
|
Wyciągam temat do góry, ponieważ w dalszym ciągu szukam kogoś, kto chciałby sprzedać pierwsze wydanie Żywienia optymalnego lub chociażby kogoś, kto wie gdzie je dostać... Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Wyciągam temat do góry, ponieważ w dalszym ciągu szukam kogoś, kto chciałby sprzedać pierwsze wydanie Żywienia optymalnego lub chociażby kogoś, kto wie gdzie je dostać... Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.
Pierwsze wydanie Żywienie optymalne możesz nabyć w biurze OSBO Jaworzno lub zamówić telefonicznie (032) 61-65-182 lub w sklepie internetowym www.optymalni.org.pl
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Jest to mój pierwszy post tutaj... A jaką cenę proponujesz za oryginał np: z podpisem autora (ów)?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Żywienie optymalne możesz nabyć w biurze OSBO ... to jest reprint
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
może mała licytacja?
|
|
|
|
|
|
|
micza84
Go
|
MORGANO: Dziękuję Panu za informacje.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jak byś chciała ,to ja mam jeszcze do sprzedania pierwszy numer "Pani Domu" Tam jest napisane jak zostać prawdziwą kobietą i co robić ,zeby twój partner był zadowolony Dzieki temu numerowi i kolejnym numerom moje życie nabrało blasku
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
może mała licytacja? Blackend .Nie masz może pierwszego wydania Tiny lub Cieni i Blasków? Cena nie gra roli.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
A skąd micza84 ma wiedzieć, że Toan jest synem autora i propozycja była jak najbardziej poważna i zaszczytna?
|
|
|
|
|
|
|
micza84
Go
|
1/4 postów cokolwiek istotnego wniosło do tematu (2. i 4.) i za to jeszcze raz autorom dziękuję. Zdaję sobie sprawę, że wynik jest taki wysoki (ekhm), bo samych odpowiedzi było tylko 8. Do sprawy nie trzeba nic dodawać, więc uznajmy temat za zamknięty. Chciałbym jednak na przyszłość zwrócić uwagę na kilka spraw co do mojej osoby: MORGANO: Dziękuję Panu za informacje.
A skąd micza84 ma wiedzieć, że Toan jest synem autora i propozycja była jak najbardziej poważna i zaszczytna? 1. Nie widzę sensownego związku Pana wypowiedzi z moją zacytowaną. 2. Wiem kim jest Pan Tomasz, dlatego też wiem, jak należy potraktować tę propozycję. Jak byś chciała ,to ja mam jeszcze do sprzedania pierwszy numer "Pani Domu" Tam jest napisane jak zostać prawdziwą kobietą i co robić ,zeby twój partner był zadowolony Dzieki temu numerowi i kolejnym numerom moje życie nabrało blasku 1. Pragnę zwrócić uwagę, że jestem mężczyzną, bo mam wrażenie, że ten oczywisty fakt Pani umknął. 2. Do reszty wypowiedzi (i wszystkich podobnego typu) nie będę się odnosił. Jestem tolerancyjny i wyrozumiały. Pozdrawiam i życzę Wszystkim miłego weekendu. Michał
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
1. Pragnę zwrócić uwagę, że jestem mężczyzną, bo mam wrażenie, że ten oczywisty fakt Pani umknął. Tak.Umknął mi ten fakt Przepraszam Pana bardzo ,jeslim Pana uraziła Jestem tolerancyjny i wyrozumiały.
Wierzę,aczkolwiek Pana nie znam. To bardzo szlachetna cecha w tym podłym świecie .
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Cena książki 21,-zł Reprint czy nie reprint ale mnie się wydaje, że chodzi o pierwsze wydanie Żywienia optymalnego. Na rynku jest wiele fałszywek z tego tytułu zgodna z oryginałem. To wydanie jest wartościowe dla bibliofila.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Szlachetne Elmo (Edyta) czasem sie zapomina, ze sie zadeklarowało, że jest szlachetne. Elmo pracuje nad tym, zeby na forum zostały ze 3 osoby. Mierząc iloscia postów forum nie ucierpi na tym, bo Elmo sobie z tym poradzi.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
1/4 postów cokolwiek istotnego wniosło do tematu (2. i 4.) i za to jeszcze raz autorom dziękuję. Zdaję sobie sprawę, że wynik jest taki wysoki (ekhm), bo samych odpowiedzi było tylko 8. Do sprawy nie trzeba nic dodawać, więc uznajmy temat za zamknięty. Chciałbym jednak na przyszłość zwrócić uwagę na kilka spraw co do mojej osoby: MORGANO: Dziękuję Panu za informacje.
A skąd micza84 ma wiedzieć, że Toan jest synem autora i propozycja była jak najbardziej poważna i zaszczytna? 1. Nie widzę sensownego związku Pana wypowiedzi z moją zacytowaną. | 2. Wiem kim jest Pan Tomasz, dlatego też wiem, jak należy potraktować tę propozycję. Przepraszam, poniosła mnie fantazja. Życzę sukcesów! Pozdrawiam serdecznie, Adam @Ewa Toan, Ewa i Morgano? A gdzie Ryjek, Edyta, Grizzli, wykształceni medycy i kilka owieczek?
|
|
|
|
|
|
|
Ryjek
Go
|
No właśnie, gdzie niedźwiadek?
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Nie wywołuj Gryźliego z lasu bo przyjdzie i będziesz musiał udawać, że jesteś echem w studni Jak ktoś koniecznie nie zna to zacytuję ten popularny żart
|
|
|
|
|
|
|
Ryjek
Go
|
Ja nie znam, dawaj
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Uciekają Polak i Rosjanin przed szkopami pomyśleli że schowają się w studni. Do studni dobiegają szkopy i myślą, jeden mówi: może poszli do lasu ze studni echo ''może poszli do lasu'' drugi szkop mówi: a może ukryli sie w stodole ze studni echo "może ukryli sie w stodole'' trzeci szkop mówi: a może schowali się w studnize studni echo ''a może poszli do lasu''
|
|
|
|
|
|
|
|