Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: DOBRE TŁUSZCZE, ZŁE TŁUSZCZE. (Przeczytany 148831 razy)
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Żenada jak się czyta takie artykuliki podparte "domniemaniami" sprzecznymi wzajemnie.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
Na wszelki wypadek nie czytam, tytuł mi wystarczy aby mózg mnie ostrzegł, że tyle informacji naraz może prawidłowo nie przerobić.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A bo jeszcze nie doszłam do uniodebilizmów
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
I tyle komentarza! A to dlatego, że " Najlepszym źródłem tłuszczu są: szpik kostny, masło, śmietana, łój zwierząt trawożernych, słonina i smalec."
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Żółtka ponad wszystko, ale u niektórych mogą powodować sklerozę i zatwardzenie nawet z chlebem ze smalcem! Obie choroby niegroźne, bo jak się z powodu pierwszej zapomni o drugiej, to i tak wyjdzie...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Nogawką?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Nogawką to salmonella skapuje...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|
|