Strony: 1 2 [3]
|
 |
|
Autor
|
Wtek: DOBRE TŁUSZCZE, ZŁE TŁUSZCZE. (Przeczytany 37219 razy)
|
Anulka177
Jr. Member
 
Pe: 
wiadomoci: 3882
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

wiadomoci: 671
toan@q4.pl
|
Żenada jak się czyta takie artykuliki podparte "domniemaniami" sprzecznymi wzajemnie. 
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
Na wszelki wypadek nie czytam, tytuł mi wystarczy aby mózg mnie ostrzegł, że tyle informacji naraz może prawidłowo nie przerobić. 
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
 
Pe: 
wiadomoci: 3882
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

wiadomoci: 671
toan@q4.pl
|
 I tyle komentarza! 
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
 
Pe: 
wiadomoci: 3882
|
A bo jeszcze nie doszłam do uniodebilizmów 
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
 
Pe: 
wiadomoci: 3882
|
 I tyle komentarza!  A to dlatego, że " Najlepszym źródłem tłuszczu są: szpik kostny, masło, śmietana, łój zwierząt trawożernych, słonina i smalec." 
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

wiadomoci: 671
toan@q4.pl
|
Żółtka ponad wszystko, ale u niektórych mogą powodować sklerozę i zatwardzenie nawet z chlebem ze smalcem! Obie choroby niegroźne, bo jak się z powodu pierwszej zapomni o drugiej, to i tak wyjdzie... 
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Radomiak
Jr. Member
 
wiadomoci: 4378
|
 Nogawką?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

wiadomoci: 671
toan@q4.pl
|
Nogawką to salmonella skapuje...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|
 |