Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Czemu nas tak mało na forum? (Przeczytany 35416 razy)
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Obiecuję, że ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
- no i jak tu Was pogodzić? Może mniej emocji, a więcej ... - życzliwości?. Szefu! Luty to zdaje się jeszcze zima? Ale mogę się mylić. Obiecuję, że będę patrzył bardziej życzliwym okiem na Tristana, znaczy Anala, Anakina znaczy Znaczy Detoksa, Drapiezce, Anaka, znaczy sie Mysliciela?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
- no i jak tu Was pogodzić? Może mniej emocji, a więcej ... - życzliwości?. Szefu! Luty to zdaje się jeszcze zima? Ale mogę się mylić. Obiecuję, że będę patrzył bardziej życzliwym okiem na Tristana, znaczy Anala, Anakina znaczy Znaczy Detoksa, Drapiezce, Anaka, znaczy sie Mysliciela? Znaczy się właśnie tak Nie stać mnie?!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A, no to powodzenia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Tak się zastanawiam... na Forum jest zarejestrowanych w tej chwili niecałych 300 użytkowników. Hehe stare czasy...teraz jest 80 A za miedza........tys.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Tak się zastanawiam... na Forum jest zarejestrowanych w tej chwili niecałych 300 użytkowników. Hehe stare czasy...teraz jest 80 A za miedza........tys. A aktywnych? 20-30?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bo pozostali "marcują" dopiero od ... jak będzie cieplej, w tym na forum.
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Ale za to postów jest duzo )))) Masz racje ,niestety durne posty kroluja ,prawie 90% Czemu tak malo ludzi ? "dyzurni zawodowcy " odstraszaja potencjonalnych nowych .Wiem ,wyslalem chyba okolo dychy .Zaden sie nie zaczepil. Komu sie chce to walkowac U nas Low Carbs forums ,mnogo,wiec jest w czym wybierac
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Poniewaz wszystko juz bylo, lub bedzie,jest malo a nawet bardZo malo nowych orginalnych tematow. na bok odkladam lewacka propagande,glupich nie sieja.
pozd
Niestety ona a tu MOCNA wiadomo nie sieja ,sami sie rodza jak kroliki. DO nie chroni przed utrata muzgu ,a powinna
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mozna byc nawet multumiliarderem ale i tak za te wszystkie pieniadze nie da rady kupic rozumu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Mozna byc nawet multumiliarderem ale i tak za te wszystkie pieniadze nie da rady kupic rozumu Masz racje ,muzgu nie kupisz nawet za milliard ,trzeba sie z nim urodzic ,czy ty widzial bez mozgowca zeby zrobil millard ,never mind milliard, niechby pare tysiaczkow ,sam widzisz w swoim sirodowisku to nie takie latwe
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|