Autor
|
Wtek: Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne (Przeczytany 538218 razy)
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
Full Member

Pe: 
wiadomoci: 11087
|
Za późno. Prątki pisu zebrały już spore żniwo. Ofiar może jeszcze przybyć. Zamach gospodarczy i skutki to jedno. Cały czas brak danych ile osób sie udusiło/zakaziło maseczką. 
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Podtrzymuje swoje, że mamy kryzys finansowy, a świrus jest wymówką.  Czy wyhodowany sztucznie, czy zmutowany naturalnie, tego się nigdy nie dowiemy, natomiast każdy kto choć trochę interesuje się ekonomią i ma zdrowy rozsądek wie, że musiał nastąpić reset i zabawa trwa od nowa. 
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To oczywiste, moze to nieladnie sie tak w kolko zgadzac, ale uwazam podobnie.  obczaj ten 2 link, no tam to widac ewidentnie, zwlaszcza od 4 minuty
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
No tak, zgadza się.  Wczoraj czytałem wywiad z polską lekarką pracującą w Szwecji i opisała jak to u nich wygląda.  Otóż, oni nie robią testów. Zasada jest taka - jesteś chory i masz gorączkę, zostajesz w domu i się kurujesz. Jeżeli zacznie się mocno pogarszać, idziesz do szpitala.  Chodzi o to, aby spanikowani ludzie, którym wyjdzie wynik dodatni bez powodu nie szturmowali szpitali.  Ponoć Japończycy też przyjęli taką strategię - nie robią testów. 
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
|
Bardzo mało będzie ta logika kosztować podatnika, a przecież nie o to chodzi. Natomiast Niemcy bardzo się troszczą o swojego obywatela, że aż za bardzo.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No tak, zgadza się.  Wczoraj czytałem wywiad z polską lekarką pracującą w Szwecji i opisała jak to u nich wygląda.  Otóż, oni nie robią testów. Zasada jest taka - jesteś chory i masz gorączkę, zostajesz w domu i się kurujesz. Jeżeli zacznie się mocno pogarszać, idziesz do szpitala.  Chodzi o to, aby spanikowani ludzie, którym wyjdzie wynik dodatni bez powodu nie szturmowali szpitali.  Ponoć Japończycy też przyjęli taką strategię - nie robią testów.  Jezeli te testy wykrywaja tylko fragmenty , od roznych wirusow po chl;amydie....to co to warte. Japonia w ogole sie sprzecziwiala wybraniu tego terrorysty na szefa WHO.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zofia
Jr. Member

wiadomoci: 2129
|
Małgosiu, wysłuchałaś uważnie? Ponoć do pana Zięby dzwonią lekarze, z prośbą o szkolenia, aż zapiera dech w piersi. ... Pan Zięba miał wysoki poziom cholesterolu i postanowił go leczyć, przypadkowo przeczytawszy "jakąś" polską książkę "Tłuste Życie"- znasz? ... Sterta niedomówień, gdyby ktoś zapytał mnie o bezpodstawną opinię. ... Pan Zięba, po przybyciu do Polski, zorientował się, że tu nikt nie wie o chorymsterolu, zdołasz to sobie wyobrazić? Kiedy to pan Zięba przyjechał do Polski, przed wydaniem książki "Tłuste Życie"? Miał 1000 osób na promocji własnej książki w Katowicach, ach ten Śląsk pozbawiony wiedzy- wydawnicze Eldorado. Dobre!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
?????
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

wiadomoci: 5702
|
Ja też nie, ale jacyś tacy ci "medycy" za prawdę obeaźliwi... 
|
|
|
|
|
|
|
|
 |