|
|
renia
|
Ja piszę o Łunii...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na czterdzieści dziewic - 4tys. miesięcznie to mało... Problem w tym, że prywaciarzy ubywa, a ludziska się zatrudniają w komuszych zawodach i to najchętniej "na państwowym", "bo siem należy", a płacić za to nie ma komu.
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Córka przesłała mi zdjęcia szefa policji w Brukseli. Transwestyta.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Po tej zatuczonej ministrze zdrowia nic mnie już nie zdziwi. Belgowie też testują dochód gwarantowany - powodzenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czas spać, a nie zastanawiać się nad Księżycem...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Czytelnicy pewnych gazet i stron internetowych musieli być mocno zaskoczeni, że prezydent Andrzej Duda pojawił się jednak w Waszyngtonie. Gdyby bowiem mieli wierzyć swoim ogłupiaczom, to logiczne byłoby albo cofnięcie prezydenta z lotniska z powrotem do Polski, albo zatrzymanie go i postawienie przed Międzynarodowym Trybunałem w Hadze, gdzie byłby osądzony za łamanie demokracji w Polsce. http://www.rp.pl/Publicystyka/303319877-Lasota-Duda-jednak-wpuszczony-do-USA.html#ap-1Pierwsze brzmiało, co prezydent i rząd Polski mają zamiar zrobić z Fareedem Zakarią z CNN i Anne Applebaum, którzy szkalują Polskę. Prezydent odpowiedział, że nic z nimi nie zrobi, ludzie piszą, co chcą,
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ciekawe ilu miliarderów w US$ w tym czasie Rosji przybyło? Pewnie wyjątkowo dużo jak w latach dziewięćdziesiątych!
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|