grenis
Go
|
Ktos? A kto teraz zasiada w fotelu Przewodniczacego Rady Europejskiej?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chciałoby się za niego posiedzieć? Ale nic z tego...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ja zasiadłem w 2004-5, ale na około 2 minut (10 dniowa wycieczka edukacyjna po instytucjach Łuni dotowana przez Łunię). Ujdzie , wygodne chyba było. Tuska krzesło też trzeba było macać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ja dostanę 14 tysiaków na jednego od Łuni , to nie ma problemu , zajmę się nimi. Będą chodzić jak zegarki
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo Ciebie zamkną do rezerwatu...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
No popa, znam też takiego jednego, co rozdał i też tylko posłuchu chciał. A wyszło, jak wyszło. A zasada jest prosta - nie kąsa się ręki która karmi, nawet jak czasem za mocno poklepie!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No pewnie, że się nie kąsa, a nawet daje się 500 zeta na produkcję kolejnych rąk.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
słuchałem dziś wypowiedzi polityków niemieckich i szwedzkich, którzy chcą przyjmować azylantów do oporu. Mówią, że ze względu na starzejące się społeczeństwo niemieckie 800 tys rocznie to stanowczo za mało. Zastanawia mnie wobec tego fakt, dlaczego chcą się nimi z nami dzielić? My nie chcemy, oni nie chcą i azylanci nie chcą, więc o co chodzi? Podejrzewam, że to będą liczby o wiele wyższe, dlatego proporcja została dla nas wyliczona. No bo jak to tłumaczyć . Sprawdzian lojalności i solidarności, tak dla picu ?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...by nie było stać na taki wyjazd...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A to bogaci nie mogą uciekać przed skutkami wojny?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak najczęściej jest...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzień dobry. Zapowiada się dzisiaj piękna pogoda. Jest słonecznie, bez wiatru, a na niebie trochę niegroźnych chmurek...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|