Autor
|
Wtek: Nasza rzeczywistość. (Przeczytany 1304768 razy)
|
Zyon
|
Wyjątkowa kreatura. Moglbym znalezc pare cytatow, ale mi sie nie chce, Adam i tak mu bedzie wierzyl, bo to zgodne z jego pogladami.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Tutaj wierze Ziebie,
nie tylko Ty. Gadałem ze znajomą ( no wiesz, w pewnym wieku to o chorobach się gada ) . Nie jadła jajek. Posłuchała w internetach Ziębę, książkę kupiła i ... je 24 jajka na tydzień . Teraz nie wiem czy Zięba nie pędzi do koryta lud? Nie sądzę, żeby nie wiedział. Albo całkowicie odjechał i wierzy w to, że miażdżycy nie ma się od K2MK7, D3, niskiej homocysteiny, małej ilości wapnia. Może mniejsze zło, jest lepsze? A lud słucha go . Jest przekonywujący i ma dobry marketing. Tak od pewnego czasu, to pierwszy wieszcz, o takim posłuchu. Ju zo nim kiedys rozmawialismy, i tutaj pisalem i na dzieciach, ze Zieba mimo, ze moze ma i dobre intencje i wlasny interes glownie na celu, to robi jednak krecia robote. To wpychanie supli kuchennymi drzwiami, bo te wszystkie "odpowiednie" do sytuacji witaminki "specjalne" typu K2MK7, D3, C-lewoskretna itp to tez sa produkty farmacji dla tych, ktorym sie nie chce dostarczyc tego z pozywienia. Ze sposobu narracji Zieby prosci ludzie wnioskuja, ze suple lecza i efektem tego jest to, ze na fb, w grupach optymalni czy optymalni sportowcy jest pelno ludzi ktorzy zra gigantyczne ilosci tych "witaminek" myslac, ze sa na DO i ze to droga do zdrowia. Te witaminki to ciagle sa reklamowane w Niezwyklym Swiecie, Czawrtym Wymiarze, Natura i Ty i paru posmach a ceny nie sa specjalnie niskie, ja bym wolal za 79 zl zamiast 100 kapsulek "specjalnie wyselekckonowanej" D3 czy K2MK7 kupic sobie za te kase 150 jaj.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
A dala te resztke pestek Adamowi? Bo juz przestala a Adam na zdrowy budyn bedize mial w sam raz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
znaczy niegroźny przypadek dla nauki medycznej. za krótko, jeszcze się nie skapnęli. albo za mała skala. W sanatorium jak się spytasz o dietę Kwaśniewskiego, to pani dietetyk zamyka oczy i zatyka uszy, i udaje głupka, że nic nie wie o takowym. Druga pani od jadłospisów, o wszyscy świeci! to pani nie wie co tam się jada? ! sam tłuszcz, to może zabić Towarzystwo cukrzyków po 150 kilo przy stoliku jęczy z przerażenia na widok masła. A na pytanie czy te owoce i surówki, które je pan od 30 lat pomogły coś ( specjalna dieta ) , uzyskasz odpowiedź jedynie - że to zdrowe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Tutaj wierze Ziebie,
kupic sobie za te kase 150 jaj. pod warunkiem, że od kur, którymi opiekuje się kogut
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
znaczy niegroźny przypadek dla nauki medycznej. za krótko, jeszcze się nie skapnęli. albo za mała skala. W sanatorium jak się spytasz o dietę Kwaśniewskiego, to pani dietetyk zamyka oczy i zatyka uszy, i udaje głupka, że nic nie wie o takowym. Druga pani od jadłospisów, o wszyscy świeci! to pani nie wie co tam się jada? ! sam tłuszcz, to może zabić Towarzystwo cukrzyków po 150 kilo przy stoliku jęczy z przerażenia na widok masła. A na pytanie czy te owoce i surówki, które je pan od 30 lat pomogły coś ( specjalna dieta ) , uzyskasz odpowiedź jedynie - że to zdrowe Jak Zięba zalegalizuje marychnę do celów leczniczych, to żadna dieta nie będzie potrzebna, bo po skręcie zapomina się o wszelkich problemach, w tym zdrowotnych.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie wiem, na DD nie zaglądam, bo forum zdechło, żadnych ciekawych linków nie podają...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Grzegorz znowu wpadl z nowymi teoriami, ale tam nie mam z kim gadac juz.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Szkoda, tyle fajnej rozrywki odpadło...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Szkoda, tyle fajnej rozrywki odpadło... A było ?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Może będzie powtórka
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Szkoda, tyle fajnej rozrywki odpadło... A było ? No pewnie! Tam z pierwszej ręki serwowali najnowsze wieści od Doktora typu: chory na raka krtani, chory na czerniaka, chory na raka jelita grubego, a w ogóle to już zmarł... Na mój temat tez było śmiesznie, począwszy od rozsyłania fotoszopa z moją podobizną, że alkoholik, rozwodnik, dziwkarz, narkoman, a na zabronieniu wstępu Jarmołowiczowi na jego forum kończąc... No i ten cooleś od "chomąta" i "peruki", że o śrutowaniu Reni nie wspomnę. Komy na całego.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To ludzie o dobrym sercu ,strażnicy prawa i wiary ,takie barany Boże
|