renia
|
to niby mają stworzyć najpierw obozy dla nich, a potem się zobaczy...
...kto w nich będzie siedział... oni czy my...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
najpierw oni, a później zmiana ról
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
wczoraj czytałem, że Niemcy już prześcignęły Francję w muzułmańskości.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
No, i beda krajem muzulmanskim w ciagu 25lat
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Ciekawe za ile PL? Dzieki powszechnej biedzie pewnie nie tak predko, choc reguly nie ma
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Polska? Nie. Nic nowego - Polska z odsieczą podąży.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Może to być także zemsta [u]Asada [/u] - to dwa, za brak pomocy ze strony świata w walce z IS . Co ja gadam ? Pomoc wręcz czarnule z IS pośrednio i bezpośrednio dostawali. Może nawet Włodek mu podsunął taki pomysł ?
o proszę, prezio ukr podziela moje przemyślenia W tych dniach rosyjskie tzw. +zielone ludziki+ setkami wysiadają (z samolotów) w Syrii, inspirując wzrost przemocy na Bliskim Wschodzie i prowokując dalszy wzrost liczby uchodźców w Unii Europejskiej" - zaznaczył. http://stooq.pl/n/?f=990568&c=3&p=4+22
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja bym banderowcowi nie wierzyl za bardzo. Asad z pewnoscia chcialby zlikwidowac isis i odzyskac kontrole nad krajem.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale już nie ma bratniej armii radzieckiej przecież... Dawniej to zapraszali do porządkowania krajów, a teraz nie ma kogo.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ciekawe co mówili tubylcy o polskich hordach najeżdżających wyłącznie z powodów ekonomicznych wyspę? Dwa miliony uchodźców! - toż tam już po polsku każdy brytan powinien gadać.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zdała?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście, grzecznie wykonują polecenia.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo to tak jest, że nie podskakuje się temu, co daje. Tylko grzecznie wykonuje jego polecenia, no chyba, że nie chce się już brać.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Czytawszy, że ludzie wymyślili nowatorski na skalę wszechświata sposób wykorzystania telekinezy, do obrywania skrzepów w tętnicach szyjnych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|