Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Angela powinna już się zastanowić, czy nie powinno się zacząć odsyłać z powrotem, tych wszystkich, co dotarli, bo cała Syria się do Niemiec przeprowadzi. A w ogóle nie trzeba było obrażać się na Włodzimierza, to z Syrią nie byłoby kłopotu, a tak Włodzimierz dał Jewropie uchodźców, aby w spokoju zająć się przejęciem Doniecka i nie tylko. Kremlowska dieta wysokotłuszczowa-niskowęglowodanowa bardzo dobrze wpływa na czynność mózgu, jakby co. http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/swiat/obama-spotka-si%c4%99-z-putinem/ar-AAemt2c?ocid=spartanntp - U! Zaczyna docierać w WH, że Włodzimierz rozdaje karty? Zaraz ropa zacznie drożeć i embargo na Rosję zniosą.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
No juz drozeje. W 3 tyg 30% UP. czyli szoruje dalej po dnie, odbicie zdechłego kota. http://stooq.pl/q/?s=cl.f&c=1y&t=l&a=lg&b=0jakby Asada obalili i przez Syrię puścili rurociągi do europy , to 20 dol max. Rosja by po każdej cenie chciała sprzedać ( ma koszt wydobycia chyba 3 dolary ) Włodek oczywiście do tego nie dopuści. Opalany był naiwny, myśląc że z Arabią do udupią.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przede wszystkim nie boi się wygłosić swojej opinii. Wczoraj jednym okiem oglądałem Cimoszewicza, lewak jak diabli, ale nie wstydzi się swoich poglądów i potrafi je w kulturalny sposób przedstawić. Jeżeli społeczeństwo zechce przyjąć imigrantów, to przynajmniej wie na kogo ma w tej sprawie zagłosować. Natomiast całe peło z Kopaczową na czele nie wie czego chce, poza tym że wie że chce dalej rządzić. Nie potrafią tak jak Merkelka głośno i wyraźnie powiedzieć - tak, chcemy przyjąć imigrantów.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Że Cię perspektywa ministra obrony narodowej nie przeraża.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najwygodniej siedzieć i klepać sobie po klawiaturze, bo można się przejechać po nich aż miło.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przede wszystkim nie boi się wygłosić swojej opinii. Wczoraj jednym okiem oglądałem Cimoszewicza, lewak jak diabli, ale nie wstydzi się swoich poglądów i potrafi je w kulturalny sposób przedstawić. Jeżeli społeczeństwo zechce przyjąć imigrantów, to przynajmniej wie na kogo ma w tej sprawie zagłosować. Natomiast całe peło z Kopaczową na czele nie wie czego chce, poza tym że wie że chce dalej rządzić. Nie potrafią tak jak Merkelka głośno i wyraźnie powiedzieć - tak, chcemy przyjąć imigrantów. No fakt, jak Cimoszenke sluchalem to az mnie cos w brzuchu wiercilo od tego nadmiaru lewactwa wylewajacego sie z kazdej jego wypowiedzi. A Koparka generalnie sama swoj czar prysla, teraz to taka sluzaca Makrelki sie zrobila. Wiocha generalnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
vvv
Go
|
C:\Program Files\Outlook Express\wazna_wiadomosc_o_linkach.mp4
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czytałem o tym wcześniej, zgubiło go zdziadzienie i zanik instynktu samozachowawczego.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Trade what you see not what you think a tak z ciekawości zapytam - mierzyłeś kiedyś siłę relatywną spółek farmaceutycznych będących na naszym parkiecie w stosunku do szerokiego rynku ? Bo widzę, że indeksu wig - farmacja już chyba nie publikują ? pierwszą z brzegu wziąłem Farmacol http://stooq.pl/q/?s=fcl&d=20150918&c=10y&t=l&a=lg&r=wig20widać, że mocna. Wnioskuję, że cała branża jest silniejsza. Znajomej nowo otworzony sklep zioła i suplementy też świetnie prosperuje.
|
|
|
|
|
|
|
|