Autor
|
Wtek: Nasza rzeczywistość. (Przeczytany 1305173 razy)
|
grenis
Go
|
Czemu sobie kpisz ze mnie?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czemu uważasz, że kpię i to akurat z Ciebie?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ja też nie kpię, wierzę w teorie spiskowe równie mocno jak i Ty
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
grenis
Go
|
W odpowiedzi na moj wpis wrzucasz "niedzialajacego" linka z niewiarygodnym infem i po chwili twierdzisz, ze ktos go musial teraz usunac. Jak mam to odebrac?
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
I widze 3 opcje: - albo nie sprawdziles linka przed wyslaniem - albo po Twojej publikacji faktycznie ktos go zaraz usunal - albo robisz sobie jaja
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Co to ma wspólnego z rzekomym kpieniem z Ciebie?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie, przecież wszyscy mamy, gdzieś tam, wspólnego dziadka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Co to ma wspólnego z rzekomym kpieniem z Ciebie? Ano to, na mój wpis sugerujacy iż Angela była agentka STASI, robisz sobie jaja i wrzucasz niedziałający link, ktory mowi, ze Angela ma bliskie pokrewienstwo z D. Tuskiem. I odbieram to jako kpina z infa które tutaj przytoczyłem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Instytut Gaucka, w przeciwieństwie do IPN rzetelnie, publicznie i uczciwie rozliczył wszystkich "Bolków" ze służb NRD, więc informacja, że agentka Angela jest wnuczką dziadka Donalda, jest równie prawdziwa, jak to, że to "Matka Teresa", albowiem nie jest w żadnym z tych trzech przypadków. Może i "kpina", ale jednak na pewno nie z Ciebie.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Co to ma wspólnego z rzekomym kpieniem z Ciebie? Ano to, na mój wpis sugerujacy iż Angela była agentka STASI, robisz sobie jaja i wrzucasz niedziałający link, ktory mowi, ze Angela ma bliskie pokrewienstwo z D. Tuskiem. I odbieram to jako kpina z infa które tutaj przytoczyłem. syndrom pisiora
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Macierewicz - Minister Obrony to ukróci.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Prezydent podpisze ustawę o zakazie negowania tego i tamtego to będziesz kasował cudzysłowowość.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W odpowiedzi na moj wpis wrzucasz "niedzialajacego" linka z niewiarygodnym infem i po chwili twierdzisz, ze ktos go musial teraz usunac. Jak mam to odebrac? W adresach internetowych nie moze byc polskich liter, powinienes sie zorientowac, ze to zart
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
grenis
Go
|
Instytut Gaucka, w przeciwieństwie do IPN rzetelnie, publicznie i uczciwie rozliczył wszystkich "Bolków" ze służb NRD, więc informacja, że agentka Angela jest wnuczką dziadka Donalda, jest równie prawdziwa, jak to, że to "Matka Teresa", albowiem nie jest w żadnym z tych trzech przypadków. Roznie wrobleki na temat tej rzetelnosci cwierkaja A jak wygląda na tym tle enerdowski rodak kanclerz Merkel – Joachim Gauck? Jeżeli chodzi o prezydenta Gaucka, to sprawa jest bardziej złożona. Polecam w tym miejscu lekturę książki „Stasi. Zmowa niepamięci”, która została całkowicie przemilczana w Niemczech, ale także w Polsce. Tymczasem dowiadujemy się z niej, że powszechnie szanowany Instytut Gaucka (oficjalna nazwa tego Instytutu to: Urząd Pełnomocnika Federalnego ds Akt Stasi – przyp. red.) został już u samego zarania obarczony grzechem pierworodnym, ponieważ współtwórczynią koncepcji założycielskiej tej instytucji była... sama Stasi, której agenci po cichu weszli w struktury Instytutu. Około 70 byłych pełnoetatowych pracowników Ministerstwa Bezpieczeństwa Państwa (MfS) byłej NRD działało w największym niemieckim imperium akt Stasi, co skrzętnie ukrywał Joachim Gauck. http://wpolityce.pl/polityka/157316-ewa-stefanska-tlumacz-ksiazki-o-stasi-to-zastanawiajace-ze-niemcy-tak-niewiele-wiedza-o-zyciu-kanclerz-merkel-w-bylej-nrdalbo
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
W adresach internetowych nie moze byc polskich liter, powinienes sie zorientowac, ze to zart Nie zwracam uwagi na takie pierdoly
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|