Autor
|
Wtek: Nasza rzeczywistość. (Przeczytany 1306584 razy)
|
grenis
Go
|
Myślisz, że kiedy jakiś lekarz poleca lek, to dlatego, że dawał go własnym dzieciom przez długie tygodnie i wie, że dobrze działa, czy raczej dlatego , że dostanie nowego audi? I czy on wie jakie są dalekosiężne skutki działania tego leku, a jeśli tak, to co zrobi z tą informacją? Tak, tak wlasnie mysle I wiem tez , ze bzdura jest, ze lekarz, a w szczegolnosci internista to wysokowykwalifiowany medyk, ktorego wyuczona umiejetnosc polega na tym aby trafnie zdiagnozowac dana jednostke chorobowa i zalecic adekwatny dla niej lek obojetnie jakiego koncernu farmaceutycznego. Ale nie, że w złej wierze, na bank jest przekonany, że te prochy są skuteczne i bezpieczne, przecież miał prezentację z mnóstwem biochemicznych rozwlekłych nazw, a sam się nie przyzna, że egzaminu z biochemii nie pamięta, taka była impreza. Ja nie mówię o złej wierze w manipulacji, źli są tylko ci na górze, reszta jest głupia i chciwa. Wiem o tym. Dlatego teraz mamy to co mamy http://postimg.org/image/uhxzj43az/
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Dlatego nie uczestniczę w waszych polemikach politycznych, bo znacie garść faktów w krzywym zwierciadle i wyciągacie z nich absurdalne wnioski.
Podaj jeden przyklad takich wnioskow To co tu uprawiacie, to zwykle przepychanki przy piwie, bo ileż można gadać o pogodzie... Ten zrobił to, tamta jest córką tego, a Tusk to już w ogóle. A prawda jest taka, że to wszystko znaczy tyle co pierd w huraganie, bo kto by się nie dostał na stołek, będzie kradł, a my będziemy musieli sobie radzić. Nic nie poradze na to, ze nie jest mi obojetne jak moj Kraj rozkradaja. A, to ze innych to nie rusza, to mi to rybka
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie rozumiesz. Rozkradać i tak będą. Zawsze. Ty się kłócisz tylko o to kto.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
tu chodzi o to, że lepszy jest taki złodziej partyzant ( jakieś tam pożyczki ma jedynie ) - ukryty, aniżeli taki impertynencko obnoszący się z zegarkami i jedzący ośmiorniczki na widoku. I o to walczymy. Jak kraść to z klasą. - nie będzie mi tu w moim kraju nikt bezczelnie kradł!
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Nie rozumiesz. Rozkradać i tak będą. Zawsze. Ty się kłócisz tylko o to kto. To Ty nie rozumiesz Zakladajac, ze dalej beda rzadzic koalicje PO, PIS,SLD,PSL to krasc dalej beda. Problem w tym, ze pojawily sie nowe ugrupowania, ktorych nadrzednym celem nie nie jest co i ile ukrasc tylko jak uzdrowic swoja Ojczyzne. W mojej ocenie takim ugupowaniem jest formacja Kukiza, czlowieka, ktory zamienil ukochana scene i pol banki rocznie aby paplac sie politycznym gownie i brac 3k miesiecznie. Masochista jakis?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Największym poziomem pesymizmu wśród badanych elektoratów wyróżniają się potencjalni wyborcy komitetu Kukiz’15. CBOS stwierdza, że przekonanie o istnieniu ukrytych sił, sterujących społeczeństwem i spiskujących przeciwko Polsce jest zdecydowanie najbardziej rozpowszechnione wśród zwolenników PiS oraz sympatyków komitetu Kukiz’15. Aktualne problemy i wydarzenia"o psychologicznych charakterystykach elektoratów partiihttp://stooq.pl/n/?f=999288&c=2&p=4+22
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie rozumiesz. Rozkradać i tak będą. Zawsze. Ty się kłócisz tylko o to kto. To Ty nie rozumiesz Zakladajac, ze dalej beda rzadzic koalicje PO, PIS,SLD,PSL to krasc dalej beda. Problem w tym, ze pojawily sie nowe ugrupowania, ktorych nadrzednym celem nie nie jest co i ile ukrasc tylko jak uzdrowic swoja Ojczyzne. W mojej ocenie takim ugupowaniem jest formacja Kukiza, czlowieka, ktory zamienil ukochana scene i pol banki rocznie aby paplac sie politycznym gownie i brac 3k miesiecznie. Masochista jakis? Właśnie, w Twojej ocenie. To niestety guzik znaczy Grenis.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
[quote author=Gavroche link=topic=2404.msg394329#msg394329 Właśnie, w Twojej ocenie. To niestety guzik znaczy Grenis. Guzik moze dla Ciebie To co wiem na jego temat i jego ugrupowania jest dla mnie wystarczajace aby wyciagnac taki wniosek i 25go stracic dziewidztwo wyborcze
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Starego wroga to już znamy ,nowy może mieć głupsze pomysły
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
[quote author=Gavroche link=topic=2404.msg394329#msg394329 Właśnie, w Twojej ocenie. To niestety guzik znaczy Grenis. Guzik moze dla Ciebie To co wiem na jego temat i jego ugrupowania jest dla mnie wystarczajace aby wyciagnac taki wniosek i 25go stracic dziewidztwo wyborcze A tak, utrata dziewictwa w tym wieku, to zwykle palący problem i zwykle liczy się sam akt, a nie podmiot.
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
[quote author=Gavroche link=topic=2404.msg394329#msg394329 Właśnie, w Twojej ocenie. To niestety guzik znaczy Grenis. Guzik moze dla Ciebie To co wiem na jego temat i jego ugrupowania jest dla mnie wystarczajace aby wyciagnac taki wniosek i 25go stracic dziewidztwo wyborcze A tak, utrata dziewictwa w tym wieku, to zwykle palący problem i zwykle liczy się sam akt, a nie podmiot. Ale to z milosci, a nie z samej ochoty
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
[quote author=Gavroche link=topic=2404.msg394329#msg394329 Właśnie, w Twojej ocenie. To niestety guzik znaczy Grenis. Guzik moze dla Ciebie To co wiem na jego temat i jego ugrupowania jest dla mnie wystarczajace aby wyciagnac taki wniosek i 25go stracic dziewidztwo wyborcze A tak, utrata dziewictwa w tym wieku, to zwykle palący problem i zwykle liczy się sam akt, a nie podmiot. Jak z poczęciem, to dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
[quote author=Gavroche link=topic=2404.msg394329#msg394329 Właśnie, w Twojej ocenie. To niestety guzik znaczy Grenis. Guzik moze dla Ciebie To co wiem na jego temat i jego ugrupowania jest dla mnie wystarczajace aby wyciagnac taki wniosek i 25go stracic dziewidztwo wyborcze A tak, utrata dziewictwa w tym wieku, to zwykle palący problem i zwykle liczy się sam akt, a nie podmiot. Ale to z milosci, a nie z samej ochoty Właśnie, miłość jest ślepa.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Właśnie ,Halinka pojechała strajkować była taka zła ,przyjechała taka zadowolona ,bo została wciągnięta na listę z nr 5
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
[quote author=Gavroche link=topic=2404.msg394329#msg394329 Właśnie, w Twojej ocenie. To niestety guzik znaczy Grenis. Guzik moze dla Ciebie To co wiem na jego temat i jego ugrupowania jest dla mnie wystarczajace aby wyciagnac taki wniosek i 25go stracic dziewidztwo wyborcze A tak, utrata dziewictwa w tym wieku, to zwykle palący problem i zwykle liczy się sam akt, a nie podmiot. Ale to z milosci, a nie z samej ochoty Właśnie, miłość jest ślepa. Nie zawsze, a pierwsza nigdy Ta jest doskonala i wyda dorodne owoce
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Myślałem, że tylko mohery się nabierają na pogadanki przedwyborcze. Ale daj Ci Boże, to i mnie się poprawi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|