Diogenes z Synopy
Go
|
To w końcu głosować czy nie głosować? po co ? Gdy ten produkt, który oferuje Tobie jest niepotrzebny . Chyba, że potrzebujesz go kupić ( swoje marzenia ) Płacisz za ten produkt, zatrudniając na swojego pełnomocnika najczęściej oszusta. No może za ostro. Nieetycznego sprzedawcę . Dostajesz towar bubel. Gdy kupione ode mnie skarpetki rozlecą po pierwszym praniu, klient już do mnie nie przyjdzie. Ale Ty idziesz. Bo to Twoje skarpetki, i pachną po 2-tygodniowym bieganiu (marzenia) . I on wie oferując Ci je, że to Twoje, bo wyciągnął Ci z kosza na brudną bieliznę. Mówisz mu - bierz, ja odkupię! I pyta się - o czym marzysz? A Ty mówisz że - o królewnie z bajki. A on mówi- nie ma sprawy. Będzie spełniona obietnica. Zapomnisz za 4 lata o tych brudnych skarpetkach ( obietnicach ) i nazad to samo i tak w kółko
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
jeszcze przykład: W związku z tym uznano, że nie da się - bądź nie można w ten sposób definiować roli banku centralnego. Ograniczono ściśle jego mandat. I obecnie doktryna taka przeważa. Pomimo, że widzimy, że pozostałe banki centralne - czy to EBC czy Bank Anglii czy Fed – prowadzą działania w tym zakresie. Ich rola obejmuje także tego typu działania - wspieranie wzrostu gospodarczego czy wpływanie na cykl koniunkturalny" – powiedział.
Zaznacza, że potencjalne pole do wykorzystania takich zasobów z wykorzystaniem banku centralnego wiąże się z szukaniem synergii z innymi politykami. Czy on jako Twój pełnomocnik otrzymał od Ciebie upoważnienie do drukowania pieniędzy ? Nie wygląda na to aby miał nawet ochotę się Ciebie spytać http://www4.rp.pl/Wywiady/311149973-Szalamacha-Potrzebna-zmiana-myslenia-o-roli-NBP.htmlchce ( cytuję ) szukać synergii z innymi politykami nie ma tu mowy o Blackendzie podałeś mu marzenia ( królewnę z bajki ) - obiecał Ci ją. A dostaniesz stos papierków i powie Ci, żebyś za nie ją sobie kupił
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
A to spoko, bo imigrantów na pewno nie braknie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Głosować angażować się ,i żyć nadzieją że coś wspólnie zmienimy na lepsze .prawie jak w komuni . Cudowna perspektywa, tylko ja nie mam czasu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Minister spraw zagranicznych Witold Waszczykowski przed kilkoma dniami zasugerował, że Syryjczycy, którzy przybywają do Europy, mogliby przejść szkolenie wojskowe i zostać wysłani do swojego kraju. - To jest jakiś pomysł godny rozważenia. Napływają do Europy dziesiątki czy setki tysięcy uchodźców, w znacznej części są to młodzi mężczyźni. Jest oczekiwanie takie, że oni tu ułożą sobie życie w Europie, a jednocześnie Europejczycy mają iść tam na wojnę? Szkolenie to jest jakaś koncepcja, którą trzeba przedyskutować na forum UE - ocenił Jacek Sasin (PiS). http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/andrzej-halicki-i-jacek-sasin-w-kropce-nad-i,595019.html
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oooo może do rodzinki tam zadzwonię, bo ostatnio jak rozmawialiśmy, to mnie przekonywali, że imigranci to samo dobro, ale U-baną się boją jeździć, bo tam sami kolorowi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
ISIS będzie istniało tak długo jak będą sobie tego życzyli Opalony z Włodzimierzem. Różnica jest tylko taka, że Ruscy okupowali Afganistan, a tuczarniani wprowadzają demokrację.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale obaj nic na siłę...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Juncker: Polska będzie musiała wykonać podjęte decyzje UE ws. uchodźcówhttp://stooq.pl/n/?f=1006952&c=3&p=4+22chyba przydział będzie na siłę w gminach I elektroniczne bransolety, żeby do Niemiec nie zwiali .
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To są ludzie, którzy nie takie granice przekraczali, to co im tam obozy czy bransolety.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Amerykance sie zgodzily przyjac 10 tysi "uchodzcow" ale niestety lokalni gubernatorzy i senatorzy republikanscy postawili sie nawet opalonemu i powiedzieli, ze nie chca ani jednego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|