forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-23, 21:31:32

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.
669724 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Wolne tematy
| | |-+  Nasza rzeczywistość.
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 ... 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 ... 186 Do dou Drukuj
Autor Wtek: Nasza rzeczywistość.  (Przeczytany 1305944 razy)
Maniek
Jr. Member
**
wiadomoci: 4136

Odp: Nasza rzeczywistość.
« Odpowiedz #760 : 2015-11-21, 15:56:15 »

O i nawet na medycynie i chemioterapii się znają! "Zrozumienie morfologii krwi w czasie chemioterapii"

http://wolna-polska.pl/wiadomosci/zrozumienie-morfologii-krwi-w-czasie-chemioterapii-2015-11

Gratuluje wyczucia, 20 listopada minela 11 rocznica smierci Marcina Pawlowskiego  Confused
https://www.youtube.com/watch?v=XJO2B3GO2UM
A kto to? Jakiś twój znajomy? Mój nie, więc ta data jest dla mnie w żaden sposób nieistotna..
Codziennie na świecie umiera 34,000 dzieci z powodu głodu i ubóstwa, a Pana Pawłowskiego niech opłakuje rodzina...
Diogenes z Synopy
Go

Email
« Odpowiedz #761 : 2015-11-21, 16:24:20 »

Amerykance sie zgodzily przyjac 10 tysi "uchodzcow" ale niestety lokalni gubernatorzy i senatorzy republikanscy postawili sie nawet opalonemu i powiedzieli, ze nie chca ani jednego  Laughing

u nas też nie zgodziły się gminy, nie wiem czy 1 % gmin odpowiedziało pozytywnie, na ogłoszenie o spodziewanych gościach.

Może gdyby jakoś to kulturowo  dopasować?  Na poczatku była mowa o jakiś chrześcijanach syryjskich , ale mniemam, że ich nie ma.
Relokowanie muzułmanów do nas  wygląda na prowokację. Jazydzi  czy chrześcijanie lepiej zostali by przyjęci w Hiszpanii,  Portugalii ,czy  u nas - jak było w pierwotnej wersji, kąt na przy parafiach był się znalazł. A tak,  to jakby Konczitę księdzu podesłać  Wink
Z kolei muzułmanie pewnie będą się o wiele lepiej czuli wśród swoich braci, w dzielnicach dużych zachodnich miast. Jak już muszą  Wink  Tam mają całą swoją infrastrukturę . Co teraz ?  młodych polskich nacjonalistów patriotów będziemy musieli uczyć tolerancji, bo ktoś będzie chciał pod katedrą pomodlić się na dywaniku lub w burce pomachać naszym żołnierzom na defiladzie? Za późno, moim zdaniem. Nic z tego nie będzie.
grenis
Go

Email
« Odpowiedz #762 : 2015-11-21, 16:32:15 »

O i nawet na medycynie i chemioterapii się znają! "Zrozumienie morfologii krwi w czasie chemioterapii"

http://wolna-polska.pl/wiadomosci/zrozumienie-morfologii-krwi-w-czasie-chemioterapii-2015-11

Gratuluje wyczucia, 20 listopada minela 11 rocznica smierci Marcina Pawlowskiego  Confused
A kto to? Jakiś twój znajomy? Mój nie, więc ta data jest dla mnie w żaden sposób nieistotna..
Codziennie na świecie umiera 34,000 dzieci z powodu głodu i ubóstwa, a Pana Pawłowskiego niech opłakuje rodzina...

Osobiscie nie, ale lubialem go ogladac.
Do placzu mi daleko, ale jego gwaltownie postepujace zmiany fizyczne i pozniejsza smierc utkwila w mej pamieci. Wczoraj od rana o tym trabili, no a ty czasowo z tym rakiem wbiles sie idealnie.
Tylko zebys zaraz nie pomyslal, ze mam do ciebie o to jakies pretensje.
Jarek
Go

Email
« Odpowiedz #763 : 2015-11-21, 16:37:11 »

A kogo to obchodzi że dzieci umierają ,30 lat słyszę to.Gadaniem pisaniem ,nikt jeszcze nic nie naprawił ,chyba że samego siebie można dowartościować .
Jak chcesz możesz adoptować dziecko które umiera z głodu ,ja tez mogę tylko pytanie jest zasadnicze czy chcemy?Może tylko udajemy dobrych ale w słowach ,bo w czynach to juz tak prosto nie jest Rolling Eyes
Maniek
Jr. Member
**

« Odpowiedz #764 : 2015-11-21, 16:45:20 »

Jarek, ale ja nie o tym, jak chcesz to sobie sam je adoptuj...  Shocked Very Happy
Diogenes z Synopy
Go

Email
« Odpowiedz #765 : 2015-11-21, 16:51:00 »

?Może tylko udajemy dobrych ale w słowach ,bo w czynach to juz tak prosto nie jest Rolling Eyes

właśnie skojarzyło mi się z uchodźcami. Że też nikt nie skorzysta ze sposobności ( mówię tu o ludziach powszechnie znanych i szanowanych, celebrytach, autorytetach ) i zaprosi do swojego domu w ramach przykładu dla gupszych, tylko namawiają nas abyśmy brali w ciemno imigrantów - bo tak trza, i biedne kobiety i dzieci.
Pani Olejnik, Lis, Wojewódzki, J. Kwaśniewska i inni  pouczają, ale nie ma nic lepszego niż pozytywny przykład. Wielu z nich stać i mają warunki mieszkaniowe odpowiednie. Oświećcie nas !   Wink    Chcę przeczytać w Fakcie, że Sikorski przyjął 30 osobową rodzinę z Aleppo, Schetyna rodzeństwo z Rakki , do którego mają dojechać siostry i dziadki, a Zoll z Synaju młodego mężczyznę z 6 żonami.

Cool
Maniek
Jr. Member
**

« Odpowiedz #766 : 2015-11-21, 16:53:00 »

ps. żebyś nie musiał wysilać zwojów Wink
Jeżeli miałbym się już kimś przejmować, to przejmowałbym się nie wiem, chociażby biednymi dziećmi, czy ich równie biednymi umierającymi co dzień rodzicami.
W ostatnim rzędzie będę się przejmował Panem Pawłowskim, Michaelem Jacksonem,  Benedyktem 16-tym ,czy innym celebrytą z TV.
Maniek
Jr. Member
**

« Odpowiedz #767 : 2015-11-21, 17:04:59 »

właśnie skojarzyło mi się z uchodźcami. Że też nikt nie skorzysta ze sposobności ( mówię tu o ludziach powszechnie znanych i szanowanych, celebrytach, autorytetach ) i zaprosi do swojego domu w ramach przykładu dla gupszych, tylko namawiają nas abyśmy brali w ciemno imigrantów - bo tak trza, i biedne kobiety i dzieci.
Pani Olejnik, Lis, Wojewódzki, J. Kwaśniewska i inni  pouczają, ale nie ma nic lepszego niż pozytywny przykład. Wielu z nich stać i mają warunki mieszkaniowe odpowiednie. Oświećcie nas !   Wink    Chcę przeczytać w Fakcie, że Sikorski przyjął 30 osobową rodzinę z Aleppo, Schetyna rodzeństwo z Rakki , do którego mają dojechać siostry i dziadki, a Zoll z Synaju młodego mężczyznę z 6 żonami.

Cool
To tylko gra polityczna, obliczona na zdobycie wyborców - ogłupionych feministek, i nowoczesnych chłoptasiów z pipkami w rurkach, co nawet 'KAŁASZA' na oczy nie widział, nie mówiąc o odbyciu służby wojskowej, lub chociażby krótkiego szkolenia na wypadek...
Każdy zdroworosądkowy, normalny człowiek, wie, że islamiści, byli, są i będą wrogami rozumu i cywilizacji europejskiej.
grenis
Go

Email
« Odpowiedz #768 : 2015-11-21, 17:17:03 »

No przecie i Kwasniewski i Walesa robiac z siebie total idiotow publicznie oswiadczyli ze sa zwarci i gotowi aby paru przyjac. Laughing
Pamietacie ta komedie?
Maniek
Jr. Member
**

« Odpowiedz #769 : 2015-11-21, 17:18:14 »

Sposób na uchodźców, bez robienia awantury, bez wymachiwania szabelką. Wziąć ich i urządzić im godne warunki. "Wszyscy uciekli przez zachodnią granicę, nie wiemy jak i kiedy" Wink

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/kryzys-imigracyjny-bulgaria-nie-radzi-sobie-z-uchodzcami,595174.html
Jarek
Go

Email
« Odpowiedz #770 : 2015-11-21, 17:21:52 »

?Może tylko udajemy dobrych ale w słowach ,bo w czynach to juz tak prosto nie jest Rolling Eyes

Cool
Bo Ci co coś dla drugiego człowieka zrobili siedzą cicho .Jak Sikorski by tak zrobił ,to tylko dla rozgłosu ,a to jest różnica
Maniek
Jr. Member
**

« Odpowiedz #771 : 2015-11-21, 17:46:37 »

kiedyś Gavro pisał, że w tv można pokazać to co się chce. Ma rację Smile

https://www.youtube.com/watch?v=xO731BsA_2Q
Jarek
Go

Email
« Odpowiedz #772 : 2015-11-21, 18:28:51 »

Każdy orze jak może. Cool
renia
Hero Member
Pe: Kobieta
wiadomoci: 72239

« Odpowiedz #773 : 2015-11-21, 18:48:59 »

Rozmawiałam dzisiaj ze szwagrem z Kanady i on mówił, że Kanada zgodziła się (a dokładnie to jej rząd) na przyjęcie 25 tys. uchodźców z Afryki. Mieszkańcy Kanady - jak wszędzie - są pełni obaw i niezadowolenia... Confused Już pierwsi wyznawcy islamu tam przybyli...

administ
Go

Email
« Odpowiedz #774 : 2015-11-21, 19:00:23 »

Kanadyjczyków jest tylko ze 35mln obywateli, więc jak w te lodowe pustki wyznawców islamu puszczą, to nie będzie nic groźnego... Wink
Diogenes z Synopy
Go

Email
« Odpowiedz #775 : 2015-11-21, 19:05:03 »

Mazowieckie - Planowali przyjąć uchodźców - zaprotestowali mieszkańcy i samorząd

http://stooq.pl/n/?f=1007704

planował przyjęcie uchodźców w ramach ich unijnej relokacji, wycofał się z tego zamiaru.

pamiętacie, gdy był zamach na dworzec w Madrycie, od razu wycofali wojska z Iraku Hiszpanie. 

Tera pewnie się dziwią, bomb coraz więcej, a tu chcą w Europie przyjmować jeszcze więcej  Shocked  Wink
renia
Hero Member

« Odpowiedz #776 : 2015-11-21, 20:31:48 »

Kanadyjczyków jest tylko ze 35mln obywateli, więc jak w te lodowe pustki wyznawców islamu puszczą, to nie będzie nic groźnego... Wink

Oni nie lubią mrozów, więc się nie zgodzą. Na północy Szwecji też im nie odpowiadało... Confused Laughing

administ
Go

Email
« Odpowiedz #777 : 2015-11-21, 20:34:04 »

Dlatego tak chętnie Kanadyjczycy zaproponowali "gościnę"...  Cool Wink
renia
Hero Member

« Odpowiedz #778 : 2015-11-21, 20:49:05 »

Opalony pewnie tych "swoich" 10 tys. wyśle na Alaskę... Laughing

administ
Go

Email
« Odpowiedz #779 : 2015-11-21, 20:52:57 »

On jest już na wylocie, dlatego Włodzimierz nie ma z kim rozmawiać o nowym podziale wpływów.  Cool
Strony: 1 ... 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 ... 186 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.032 sekund z 20 zapytaniami.