Blackend
|
Bo córka się dziwi, dlaczego ma pracować do 70-tki, i płacić na emerytury ustalone za komuny w wieku 40 lat, i to jeszcze niezłe wysokości. No i zobaczymy co zrobi Towarzysz Jarosław z grupami uprzywilejowanymi. Na moje oko, to nie tkną tego, bo mają ważniejszą geopolitykę na głowie i dalsze zwiększanie socjalu.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
To teraz będzie się można wywinąć na dwa sposoby, cytując Koran lub gadając po rosyjsku.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
^^^^^ dotyczy Słowiańska lekcja Ponad 400 Rosjan zmasakrowało islamskich imigrantów w Niemczech.(...)
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To teraz będzie się można wywinąć na dwa sposoby, cytując Koran lub gadając po rosyjsku. Doskonale ich rozumiem. Gdy byłem "na robotach" w Niemczech, przez pewien czas waletowałem u polskich azylantów. Pewnego wieczoru, wpada chłopak z zakrwawionym nosem, którego pobili turasy walcząc o dostęp do budki telefonicznej - wtedy nie było jeszcze telefonów komórkowych. Nikt nic nie mówił, naraz wszyscy wstali i poszliśmy bić Turczyna. Tak to działa w stadzie, gdy policji nie ma na miejscu.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
rozpaczliwe szukającym swoje Pana, który zorganizuje mu bezpieczne niewolnicze życie. I tak to wygląda, dlatego socjalizm wśród mas ZAWSZE znajdzie poklask. Nie ma od tego odwrotu, system musi ozdrowieńczo zbankrutować, bo sam nigdy się nie naprawi. czarna biedota, która coraz głośniej zaczyna narzekać, że obalenie w 1994 r. apartheidu i przejęcie władzy w RPA przez Afrykański Kongres Narodowy (ANC) w niczym - poza wolnością polityczną - nie poprawiło jej losu. http://stooq.pl/n/?f=1019610&c=1&p=4+22
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba żartujesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Znajdźcie sobie inną "Renię" dobrze?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
RPA pewna analogia tu się w sposób oczywisty nasuwa. Dlatego zacytowałem, odnośnie pana i niewolnika. Na przykładzie RPA widzimy, jak ''dobra'' jest demokracja . To że ktoś wybiera sobie pomarańczowe rurki, swing - to nie znaczy, że zapewnia względny dobrobyt (okres przedprezesowski). To jedynie Zulusi po polsku . A Pan jest i tak potrzebny. Więc przyszedł - koniec bezradności* Doskonale to koresponduje z bydłem ludzkim w książkach pewnego Doktora Można by powiedzieć, że Polska wyprzedza RPA . Pierwsi na to wpadliśmy *bezradność jako ubezwłasnowolnienie wobec banków, markietów, aptek itp
|
|
|
|
|
|
|
|
|