Autor
|
Wtek: Nasza rzeczywistość. (Przeczytany 1305598 razy)
|
Jarek
Go
|
Tylko kto złodziej ,a kto uczciwy . Złodzieje to zawsze oni, a uczciwi to My. Bo to takie proste mechanizmy rozwiązywania swoich problemów emocjonalnych .
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo to takie proste mechanizmy rozwiązywania swoich problemów emocjonalnych . Oczywiście, Prawdziwi kontra drugi sort.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bo to takie proste mechanizmy rozwiązywania swoich problemów emocjonalnych . Oczywiście, Prawdziwi kontra drugi sort. A bo w sobie tolerancje budować to nuda, tak jak te jaja rano .
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mniej TVN-u Admin, zdecydowanie mniej ... A ja powiem tak: dziękuję serdecznie za dobrą radę, ale w TV oglądam praktycznie tylko pakiet discoverowo-historyczno-sportowy. I to mi w zupełności starcza. Natomiast nigdy nie proponuję i nie narzucam radykalnej zmiany sposobu myślenia w tym dla przykładu schorowanemu przejście na dietę leczniczą, bo co mnie tam. Nie moja wina, że schorowany... A szczerze KOD-owcom daleko dalej do fanatyzmu niż wyborcom PiS-u, więc naturalną rzeczą jest, że wolę normalnych, a nie nawiedzeńców. Bo wszelkie nawiedzenie jest groźne dla życia społecznego, a szczególnie jedynie słuszny narodowy kato-socjalizm! Jeden kraj, jedno wyznanie, jeden imperator? Nie, dziękuję...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
A szczerze KOD-owcom daleko dalej do fanatyzmu niż wyborcom PiS-u,
ale na logikę. Człowiek bez dobrego jedzenia może być tylko niewolnikiem. Musi mieć Pana. Nie można ofiarować mu wolności bo i tak nie wie co z nią zrobić. Zmienić to może tylko praca od podstaw, a nie KOD . Sam tego nie wymyśliłem
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mniej TVN-u Admin, zdecydowanie mniej ... A ja powiem tak: dziękuję serdecznie za dobrą radę, ale w TV oglądam praktycznie tylko pakiet discoverowo-historyczno-sportowy. I to mi w zupełności starcza. Natomiast nigdy nie proponuję i nie narzucam radykalnej zmiany sposobu myślenia w tym dla przykładu schorowanemu przejście na dietę leczniczą, bo co mnie tam. Nie moja wina, że schorowany... A szczerze KOD-owcom daleko dalej do fanatyzmu niż wyborcom PiS-u, więc naturalną rzeczą jest, że wolę normalnych, a nie nawiedzeńców. Bo wszelkie nawiedzenie jest groźne dla życia społecznego, a szczególnie jedynie słuszny narodowy kato-socjalizm! Jeden kraj, jedno wyznanie, jeden imperator? Nie, dziękuję...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
ale na logikę. Człowiek bez dobrego jedzenia może być tylko niewolnikiem. Musi mieć Pana. Nie można ofiarować mu wolności bo i tak nie wie co z nią zrobić. Zmienić to może tylko praca od podstaw, a nie KOD . Sam tego nie wymyśliłem Na logikę tak właśnie jest. Czyli system hamerykańsko-niemiecko-azjatycko... już się pogubiłem jaki jeszcze Tzn. państwo policyjne z umiarkowaną wolnością gospodarczą.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Głęboko niesprawiedliwe dla pracowników najemnych, którzy nie mają wpływu na decyzje strategiczne zakładu pracy. Pracownik powinien mieć wolność wybory pracodawcy i tylko w ten sposób może ocenić jego działanie. Wiążąc się akcjami, opcjami czy jak to się tam nazywa staje się biernym inwestorem, którego łatwo obrabować.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sztuczny zamęt i ferment robią... kto wiatr sieje, ten burzę zbiera...
|
|
|
|
|
|
|
|
|