|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Bardziej myślałam o tym 500+, bo problem uchodźców to nas raczej zbytnio nie dotyczy. U nas taki dostatek, że nawet Afrykanie się bronią rękami i nogami, by ich do nas nie wysłano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Gdyby nie muzyka... No wlasnie. Niech sie zajmie tym w czym jest dobry i lubiany, bo jak widac w innej przestrzeni nie sprawdza sie za dobrze. Problem w tym, ze to do niego w ogole nie dociera. Nie podejrzewalem, ze w takim wieku woda sodowa moze do glowy uderzyc Bono raczej wybiera te kraje, w których może zapłacić mniejsze podatki. Na tym polega jego hipokryzja: z jednej strony jest filantropem, ale z drugiej słynie z unikania podatków - . http://www.rp.pl/Prawo-i-Sprawiedliwosc/160419225-Bielan-Ani-Bono-ani-Madonna-nie-beda-sterowac-rzadem.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Spoko. Prezes mówił w wywiadzie weekendowym, że za wolno wszystko idzie. Emocję będą większe Będzie o czym pisać. ( o lichwie , oszustach, o tym co lubię )
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Morawiecki już krawat poprawia, bo za wolno dobre zmiany zachodzą.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Poprawia, bo to dziedzic Prezesa...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Poprawia, bo to dziedzic Prezesa... Póki co, wydaje się być przereklamowany. I to przez kilka stron, i tych co "za" i "przeciw" i "czekają". Ja go obserwuję i nie mogę "wyczaić". No przecież niemożliwe, żeby tylko o własną karierę mu chodziło. (czasem, to mi siebie szkoda, że taki naiwnie prostolinijny jestem (a przecież Doktor ostrzegał przed polityką))
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|