|
Blackend
|
A gdzie tam, to jest jazda bez trzymanki tak długo jak się da, byle Naczelnik był zadowolony.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I ferrari.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Faktycznie, dawno do salonu nie zaglądałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jakoś dziwnie wymawiają imię tej kobiety w tvpis i nie tylko, jakby po polsku nie umieli! Zamiast normalnie -Teresa, to kombinują jakoś Tszerese, czy jakoś tak! To pewnie z zamiłowania do anglosaskiego.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No takie buraczane towarzystwo, co teraz mają eventy zamiast spotkania lunch zamiast obiadu i design zamiast wyglądu! Na dzień dzisiejszy, moja skromna osoba, jeszcze tego nie jest w stanie zaakceptować... Ale jest to wygodne bo , od razu wiem z kim mam do czynienia i to jest też spoco.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dawniej wrażenie sprawiało wstawianie łacińskich słówek albo zwrotów, a teraz angielskim szpanują... Dobrze, że ja się go uczę, bo nikt by ze mną nie chciał rozmawiać i nie zapraszaliby mnie na żaden event...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W każdym razie Reniu, w przyszłym roku nie będziesz organizować spotkania w Ostrzycach, tylko właśnie ten event, jakby co. Bo trzeba iść z postępem i osiągnięciami...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ładna dziewczyna, to mogę sobie popatrzeć, a że jestem przygłuchy, to nie moja wina.
|
|
|
|
|
|
|
|