Mirek
Go
|
Samoloty fajne se kupiliśmy. F16 + offset.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Fakt, ruski sprzęt lepszy i tańszy, ale "doktryna" nie pozwala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A się Naczelnik wystraszył nagle, nie poznaję gostka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie popieram zadnej komuno-darmochy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
renia
|
Niesprawiedliwe. Na nieboszczyków też powinni dawać, bo pomniki, kwiaty i znicze też kosztują... I oczywiście dodatki na utrzymanie psa, kota czy innych pupili... .
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja za PRL-u nie miałam w pracy lekko. Pracowałam w banku, a tam zajęcia nigdy nie brakowało. Wszystkie firmy zadłużone były i jeszcze kolejne kredyty brały. Od kierowniczek wzwyż nic nie robiły oprócz przeglądu prasy kobiecej. Jeszcze nas młode wysyłały nieraz w kolejkę po mięso na kartki... Same mogły w godzinach pracy do fryzjera wychodzić. A u nas jak saldo nie wychodziło na zero (byłam w rachunkowości) to szukałyśmy błędu do skutku i za nadgodziny nikt nie płacił...A jak był przydział nagród, to tylko dla kadry...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No jestem pełen podziwu ,że człowiek potrafi tyle znieść .W ZOMO tez mieli podobnie
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A jak był przydział nagród, to tylko dla kadry... A tu się akurat w żadnych systemach nie zmienia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A jak był przydział nagród, to tylko dla kadry... A tu się akurat w żadnych systemach nie zmienia. A tutaj płacą co rok 2000 tysiaki jak się nie choruje .Uważam że to dobra zmiana
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Policja też uzdrowiła pracowników jak przestała płacić 100% wynagrodzenia na L4.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|