Zyon
|
Dzisiaj rano pani premier Szydlo u Rymanowskiego mowila, ze sie wezmie za tego Miskiewicza. A Brudzinski wczoraj mowil, ze zrobia porzadek z Jackiewiczem i jego madryckimi kolegami. O wlasnie w Trojce o tym gadala.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
o 14:00 konferencyja p premier. Modela Nowaka wywalali z 4 lata. Mam nadzieję, że standardy się nieco zmienią.
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziwne, ale pewnie tylko tak z GMO wejdą oficjalnie do Unii...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Będą truć i leczyć...2w1...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To broszka Naczelnika przecież, bo tylko tacy mają szanse u niego zaistnieć.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
każdy Włodzimierz był dobry w te klocki, w Rosji. Putin: dochodzi do prób manipulacji opinią publiczną w kampanii wyborczej Złodziej na odwrócenie uwagi od siebie, często korzysta z ''taniego chwytu'' i skutecznie wskazuje kogoś w zamian siebie - wołając - '' łapaj złodzieja!'' http://stooq.pl/n/?f=1101365
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Polacy podzieleni w sprawie osiedlania się uchodźców. Myślę, że nikt nie powinien zabraniać goszczenia w domu, nawet bezterminowego. To wbrew demokracji Spośród elektoratów największych ugrupowań i ruchów politycznych, najbardziej przychylni wobec przyjmowania przez Polskę uchodźców są zwolennicy Nowoczesnej (60 proc.), a 11 proc. uważa, że powinno im pozwolić się osiedlić. W nieco mniejszym stopniu Platformy Obywatelskiej (46 proc.), wśród których 9 proc. zgadza się na ich osiedlenie. Najwięcej osób temu przeciwnych odnotowano wśród sympatyków ugrupowania Kukiz’15 (75 proc.; nikt nie zgodził się na ich osiedlenie w Polsce) oraz Prawa i Sprawiedliwości (65 proc.; 3 proc. opowiedziało się za zgodą na ich osiedlenie). http://stooq.pl/n/?f=1101413
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj je zaniedbałam, ale jeszcze dzień się nie skończył... Ale wolę komary mieć w domu, niż imigrantów...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|