Autor
|
Wtek: Nasza rzeczywistość. (Przeczytany 1307173 razy)
|
renia
|
Mnie nie rozbawiło...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
I mnie również nie..., zabawna to jest ślepa wiara, bezkrytyczne zaufanie (jak zwał, tak zwał) ludzi w te pierdoły, które im" wielcy tej szopki "wciskają.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
E-tam. Admin nam mówił, że E są prozdrowotne. (E-150d, E-211, E -330, E-338, E 951, E-952)
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
E-tam. Admin nam mówił, że E są prozdrowotne. (E-150d, E-211, E -330, E-338, E 951, E-952) No tak, bezdyskusyjnie, ale głównie w Coca Coli
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Skoro tak twierdzą, to widocznie tak jest, ale mnie to rybunia...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo jak trzeba, to jestem błyskawiczny...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I jeszcze takie coś, facet jest bezbłędny, aż zaczynam go lubić. http://wpolsce.biz/dr-j-jaskowski-nie-masz-czasu-na-czytanie-bedziesz-mial-na-plakanie/
Dobrze pisze i walczy. Ale go juz obrzucaja gownem jak Ziebe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radomiak
Go
|
I dlatego zaczynam go lubić, ale dr. Jaśkiewicz to inny" rząd wielkości", (dla mnie). A lukratywne misjonarstwo Zięby zastąpił odrobiną ironii, co jednak (dla mnie) bywa "sympatyczne"w odbiorze. I na nim psy wieszać będą, standard!!!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jaskowski nie Jaskiewicz Ale fakt, on bardziej uswiadamia i nic nie wciska do sprzedazy.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Szczęście że te dwie panie obok na zdjęciu są zdrowe ,bo można od tego śmietniska wiedzy naprawdę zachorować .
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Ja, na razie, kompleksów nie mam (chyba).
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To świetnie tylko pozazdrościć .Ja natomiast mam ,ale trzeba jakoś żyć .
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
No tak, no trzeba...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Coca-Cola jest super od ponad stu lat, ale ostatnio zaczynają powtarzać za Doktorem Kwaśniewskim, że "jest niezdrowa"... Wiadomo, Doktor to Doktor! PS Pamiętam, jak radziłem Tacie pod koniec lat siedemdziesiątych ubiegłego stulecia, aby nie wymieniał publicznie nazw produktów, bo jeszcze te mendy z narobiłyby nam kłopotów. I tak powstały w nomenklaturze optymalnej "słodkie napoje gazowane". Była super dopóki nie zmienili kokainy na kofeinę. Wtedy się rypła
|
|
|
|
|
|
|
|
|