Dasna
Go
|
Musiałoby być ogólnoświatowe spotkanie wszystkich "głów" państwa i na nim trzeba by było ustalić globalne rozbrojenie, zniszczenie broni i pokój na świecie... Ale producenci broni na to nie pozwolą... Utopia... Ba, producenci leków też nie. Producenci chleba też nie. Producenci sensacyjnych wiadomości też nie. Producenci narkotyków też nie. Producenci filmów też nie. Producenci ......itp. itd. Ba.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Słuchałem Naczelnika, słuchałem Dudę i te biedaki są tylko samymi wrogami otoczeni w słabej, zniewolonej Polsce! Tacy z nich "patrioci". To chyba jakieś urojenie psychiczne jest?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może... A może "śpiewają" jak im "zagrają" . Tylko już nie wiem kto trzyma pierwsze skrzypce...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Pierwsze skrzypce trzyma "kasa". Kasę trzyma...no kto...A cała reszta, to szerokie pole do złudzeń...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Słuchałem Naczelnika, słuchałem Dudę i te biedaki są tylko samymi wrogami otoczeni w słabej, zniewolonej Polsce! Tacy z nich "patrioci". To chyba jakieś urojenie psychiczne jest? Póki co, to są wyautowani i zepchnięci na margines polityki europejskiej. Nikt ich poważnie już nie traktuje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I nie ma się co dziwić. Ale ponoć Trump z pierwszą wizytą jedzie do Warszawy...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zrozumiałe, po poradę do Naczelnika jedzie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, bo nikt tak z Włodzimierzem nie potrafi spraw załatwiać jak Naczelnik...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście, cały czas przewaga w wojnie hybrydowej jest po jego stronie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziwnym trafem tak postępuje, jak Włodzimierz sobie życzy. Ale widocznie takie zadanie dostał.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pierwsze skrzypce trzyma "kasa". Kasę trzyma...no kto...A cała reszta, to szerokie pole do złudzeń... Czy nie jest ważniejsza władza od kasy...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Główny bandzior jest najbogatszym człekiem na ziemi, niektóre media stronnicze piszą.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A lata temu Łysiak napisał "Dobrego". A po mojemu, to taka namiastka rzeczywistości. O animatorach" się nie mówi", bo "się niewiele wie".
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
|