Autor
|
Wtek: Nasza rzeczywistość. (Przeczytany 1307332 razy)
|
Jarek
Go
|
Nie chodzi tylko o głosowanie. Bo i tak na kogoś muszą zagłosować. Chodzi o to w jaki sposób ten produkt sprzedawać, aby więcej go sprzedać. Do zupy też jest pietruszka potrzebna każdemu, a jeden sprzedawca sprzeda 4 skrzynki, a drugi pół skrzynki. Bo gupszy lub ma słabszych doradców. Mnie wyszkolił wujek, gdy dorabiałem sobie sprzedając ziemniaki na targu za małolata. Gdy cię będą pytać jaka to odmiana, to zrewanżuj się pytaniem - a jaką szanowna pani sobie życzy? Orlik. O to dobrze pani trafiła, to Orlik - miałem odrzekać. Dokładnie tak samo sprzedaje się produkt kryjący się pod skomplikowaną nazwą - polityk. Czego sobie szanowny wyborca życzy? (odpowiadamy) - O, to dobrze szanowny wyborca trafił, bo to właśnie u nas!
I proszę sobie to wbić w mózgownicę raz na zawsze! A może dlatego teraz masz taki problem z oszustami
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Że niby taka karma?
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Wiedziałem co sprzedaję! Zapotrzebowanie na towar! No to musiales miec sporo stalych klientow skoro ich tak w balona robiles Analogicznie - polityk obiecuje realizować nasze marzenia i zachcianki. Dlatego nigdy nie glosowalem na politykow
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Wiedziałem co sprzedaję! Zapotrzebowanie na towar! No to musiales miec sporo stalych klientow skoro ich tak w balona robiles Oooo nie! Wszedłem jedynie w lukę między zapotrzebowaniem, a brakiem towaru. Skup się. Dokładnie to samo jest w handlu zwanym polityką.
A może dlatego teraz masz taki problem z oszustami Idąc tym tokiem rozumowania, można nawet pokusić się o freudowkie wytłumaczenie. Że przyczyny owych zaburzeń są spowodowane utrwaleniem w danej fazie rozwoju libido na skutek doświadczania nadmiernej rozkoszy w dzieciństwie spowodowanej molestowaniem przez zadowolone klientki ziemniaczane. Jeżeli już, to - domniemanie, ustalenia, hipotezy, a nie - bezkrytycyzm, infantylizm.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale schody.O czym Ty piszesz ?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Mózg mi zaczął pracować lepiej. I to przy deficycie cukru! Pewnie masz odmienne zdanie. Nie szkodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Byle sie nie oszukać wtedy inni cię nie oszukają
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zosia mówi, że tylko ja rozumiem o czym mówię. Gdy stanę się Radziem proszę mnie ostrzec!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
tylko ja rozumiem o czym mówię
Wykręć się, że tylko głośno myślisz, krystalizujesz, do sformułowania wypowiedzi pod adresata.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Powiedz mu co ma robić, jak dziewczynce.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Dziwne te ''bratanie'' Trumpa z Bandytą. Lubosz Palata, Gazeta Wyborcza, "W Czechach będzie tarcza antyrakietowa?": Przedstawiciele nowej administracji rządowej Donalda Trumpa w USA zapowiadają wybudowanie tarczy antyrakietowej nie tylko w Polsce, ale również w Czechach. "[...] Znów wprowadzimy tarczę antyrakietową do Polski i Czech. Zwiększymy liczbę zatrudnionych w wojsku o 550 tys., w przeciwieństwie do planów Obamy zmniejszenia ich do 420 tys. Rozmieścimy więcej jednostek NATO i poślemy je na granice. Będziemy negocjować z Putinem tak, jak Reagan, z pozycji siły, nie zaś głupio, jak robił to Obama z Hillary. Oni poddali się w dniu, w którym zresetowali stosunki z Rosją – to słowa Rudiego Giulianiego, byłego burmistrza Nowego Jorku i najbliższego współpracownika Donalda Trumpa, namaszczonego przez media na jedną z kluczowych postaci w nowej administracji".
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Dziwne te ''bratanie'' Trumpa z Bandytą. Lubosz Palata, Gazeta Wyborcza, "W Czechach będzie tarcza antyrakietowa?": Przedstawiciele nowej administracji rządowej Donalda Trumpa w USA zapowiadają wybudowanie tarczy antyrakietowej nie tylko w Polsce, ale również w Czechach. "[...] Znów wprowadzimy tarczę antyrakietową do Polski i Czech. Zwiększymy liczbę zatrudnionych w wojsku o 550 tys., w przeciwieństwie do planów Obamy zmniejszenia ich do 420 tys. Rozmieścimy więcej jednostek NATO i poślemy je na granice. Będziemy negocjować z Putinem tak, jak Reagan, z pozycji siły, nie zaś głupio, jak robił to Obama z Hillary. Oni poddali się w dniu, w którym zresetowali stosunki z Rosją – to słowa Rudiego Giulianiego, byłego burmistrza Nowego Jorku i najbliższego współpracownika Donalda Trumpa, namaszczonego przez media na jedną z kluczowych postaci w nowej administracji". Co Ty człowieku Wyborczą czytasz? I jeszcze cytujesz? Zwariowałeś?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Fox News @FoxNews 11 godzin temu Report: More than half of anti-Trump protesters arrested in Oregon didn't vote.https://twitter.com/foxnews
|
|
|
|
|
|
|
|
|