Blackend
|
Dochód gwarantowany to socjalistyczne zrównanie wszystkich do jednego poziomu. Było to ćwiczone już za PRLa - pamiętacie, czy się stoi czy się leży...? To samo teraz próbują wprowadzić w Europie. Ale jak się prześledzi historię wszelkich możliwych ustrojów, to z czasem wszystkie się degenerują i upadają, czyli tak musi być, aby mogło nastać nowe, lepsze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie ma dobrych ustrojów...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I tego trzeba się trzymać!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie on jeden niestety...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale Dobra Zmiana jest dobra, jak sama nazwa wskazuje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, przecież to oczywista oczywistość.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Szkoda że tylko w dwóch kolorach
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo nikt nie wmówi, że czarne jest czarne...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najważniejsze, że dzieci dostały promocję do siódmej klasy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja uważam, że poprzedni (czyli ten obecnie wprowadzany też) system edukacji jest lepszy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja uważam, że jest mi to kompletnie obojętne, ponieważ nie dotyczy mojej rodziny.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Ale super koncert na TVP1! "Imieniny pana Janka" O wiele lepszy niż Opole. Na publiczności paru staruchów, a piosenki śpiewają wytatuowani raperzy-"patrioci". Normalnie rewelacja.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja uważam, że jest mi to kompletnie obojętne, ponieważ nie dotyczy mojej rodziny. Mojej też nie, no chyba, że wnuków... Ale moim zdaniem te gimnazja do niczego nie były potrzebne...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, bo dawały wykształcenie w czołówce europejskiej, a teraz będzie się zdrowasiek, tragedii smoleńskiej uczyło i innych zasług "dobrej zmiany".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale do tego nie trzeba likwidacji gimnazjów, wystarczy odpowiednia ustawa i grzecznie będą wpajać Dobrą Zmianę.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
http://img2.dmty.pl//uploads/201707/1499436495_tmqosj_600.jpg