renia
|
W Trujce (od trucia) gadaja o raku u Strzyczkowskiego http://player.polskieradio.pl/-3Temat pytania - czy badam sie regularnie Zadzwonila pani, ktora znalazla u siebie BRCA1 i sobie wykroila piersi i wstawila implanty a to wszystko na NFZ Zacheca kazda kobiete dla tego i mowi, ze teraz "jest bezpieczna" a BRCA1 mogl i chcial ja zabic Za chwile zadzwonil jakis pan i mowil, ze rak sie "bierze z umyslu i zlych emocji" W TV mówili dzisiaj, że jest bardzo mało chętnych kobiet na badania mammograficzne. Zachęcają do przyjścia drobnymi prezentami, podarunkami. Dawniej to płaciłam za takie badani 50 zł...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie pamiętam. Nie zwróciłam uwagi. Nie ja miałam pilota...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A, czyli niewiarygodne...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak wszyscy kłamią, to co to za różnica jakie media?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Teraz przekątna ekranu się tylko liczy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jasne, długość się liczy, a nie przekątna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Mam znajomego nakręconego na te bitcoiny, zaczyna się zachowywać jak guru jakiejś sekty, chociaż on jest tam zwykłym pionkiem
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale kasa niepewna jeszcze, choć przyszłość toto ma.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie wiem czy ma przyszłość, szczególnie w godzinie "w" to będzie nic nie warte.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przy takich założeniach to niewiele co będzie cenne.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jasne. Ale zmieniły się na Krymie granice? Słusznie czy nie, kto by się spodziewał, że w niby cywilizowanym świecie może do tego dojść. Już nie wspomnę kociołka bałkańskiego, bo tam zawsze gorące głowy. Dlatego gdybym ja miał nadmiar, który miałby nie tracić długookresowo na wartości, to tylko fizyczne złoto (np. Krugerrand) trzymany poza systemem bankowym. Natomiast Bitcoin jako gra hazardowa jest super.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dokładnie, jeszcze znajomości i umiejętności, prócz twardej waluty, są konieczne do wyjścia z opresji. Paszporty i wizy ostatnio odświeżyliśmy, bo dobry szczur ma zawsze kilka wyjść z nory. Jak zauważyłeś czasy są dziwne.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Cały czas tu powtarzam i nadal zdania nie zmieniam, że największa zdobyczą '89r. są otwarte granice. Jak tylko zdrowie dopisuje, a to akurat nie ma znaczenia od panującego systemu, to wszędzie jest praca dla chcącego i można sobie wygodne życie urządzić.
|
|
|
|
|
|
|
|