Blackend
|
Nie są w stanie na dłuższą metę tego finansować. Zresztą tu jest podobnie, bo jak co do czego przyjdzie, to trzeba iść prywatnie albo się nie doczekać.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A tu bajeczki dla naiwnych, że niby chcą dawać więcej od siebie do wspólnego kotła. Oni nie chcą obniżenia podatków dla wszystkich, tylko podwyższenia dla siebie. O jejku jak ich naszło? Wiedzą z kogo ściągnąć uprzednio aby potem niby dać od siebie, albo zasilić raj(e) na ziemi. https://bezprawnik.pl/soros-podatki-dla-najbogatszych/
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na tym to polega, że wciska się ciemnocie bajeczki o potrzebie wysokich podatków, a potem zdziwko, że w koszyku coraz mniej towaru, bo zamiast przybywać kasy, to wciąż ubywa.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Nie bez znaczenia jest program Rodzina 500 Plus, który napędza rynek konsumpcji, a tym samym napędza wzrost cen" Przecież o to chodziło, sam słyszałem kilku mądrych profesorów, którzy przekonywali, że 500+ napędzi konsumpcję i to jest dobrze - więc jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No to czekam z utęsknieniem do 6 grudnia.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to z Newsweeka, czyli z antypolskich mediów, co tylko zamęt i zdradę po trzykroć chcą siać...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
No to czekam z utęsknieniem do 6 grudnia. Rozumiem, że w tym roku. Chciałbym nie przegapić okazji pogratulować Wam politycznego czuja. Ja sądzę że dalej pani broszka na urzędzie premiera pozostanie. Pośmiejecie się że mnie albo na odwrót.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale jak Umiłowany Przywódca obejmie wreszcie należny mu urząd, to figurantce nie trzeba będzie płacić z budżetu, bo do Brukselki ją wyślą... Sieją zamęt, żeby zasłonić swoje niedawne "zasługi dla Polski" w Brukseli... "Legendy miejskie" na "pożytek" mediów...Aby radochę (motylki ) zainteresowani mieli...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A nie dziwota, bo w krajach ksenofobicznych nie organizuje się światowych imprez, bo "murzynów" nawet rodzimych by po zdradzieckich mordach nalali.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ano masz rację...
|
|